Det enkle valg.

Salary gør det nemmere at drive virksomhed. Vi automatiserer og forenkler administrationen, så du har frie hænder til at effektivisere og udvikle forretningen.

Vi har skabt et lønsystem, som alle kan forstå. Virksomhedsejeren, bogholderen og medarbejderen får glæde af Salary, hele vejen til banken. Det kan kun lade sig gøre, fordi vi har ti års erfaring indenfor regnskabssoftware, og samarbejder med en lang række dygtige bogholdere, der er med til at sikre en stærk faglighed og brugervenlighed. Og det kan kun lade sig gøre, fordi vi har gjort os umage med at skabe et så enkelt udgangspunkt, som muligt, uden at gå på kompromis med funktionalitet og kvalitet.

Enkeltheden er vores, samarbejdspartnernes og kundernes største styrke. Salary er så enkelt, at alle kan bruge det. Så enkelt, at det er svært at begå fejl. Så enkelt, at det meste kan automatiseres. Så enkelt, at vi kan lave de bedste integrationer. Så enkelt, at du kan skifte lønsystem med få klik.

Salary er det enkle valg for virksomhedsejeren, bogholderen og medarbejderen i en kompliceret verden af administration.

Toke Kruse og Brian Brorsbøl

Medstifter Toke Kruse og CEO Brian Brorsbøl

Gratis guides til en mere enkel hverdag

Få gode råd, ny inspiration og gratis guides til at optimere din virksomhed.

Nyheder, guides og tips om løn

lønundersøgelse
IVÆRKSÆTTERI

This content is password protected. To view it please enter your password below: Password: …

NYE FUNKTIONER

Nu er det blevet nemmere at udbetale løn til nye medarbejdere. Med den fælles API integration mellem Salary og Contractbook …

Salary Brian Brorsbøl og Codan Camilla Amstrup
NYT FRA SALARY

Nye tal fra Arbejdsmarkedets Erhvervssikring (AES) viser, at den offentlige instans årligt udsender op til 1500 bøder til danske virksomheder for manglende arbejdsskadeforsikring. Tallene …