Har du mere end 20 medarbejdere? Lad os tage en snak om, hvad Salary kan gøre for dig.

Integrér med Salary gennem vores API

Hvis du har din egen platform med information om medarbejdere og arbejdstimer, kan du integrere og oprette medarbejdere, registrere timer m.m. direkte med vores API, i stedet for at bruge vores brugergrænseflade.

Læs mere om vores API
Worksome
quote-icon
Med vores løn-integration til Salary kan vi lave løn for vores kunder nemt og effektivt, direkte fra vores egen platform.
Morten Petersen
CEO, Worksome

Vi ved, hvad udviklerne sætter pris på

Både dokumentation og support til API er på et højt niveau hos Salary. Vores udviklere er ofte i en tæt dialog med kundernes, hvilket øger forståelsen og letter arbejdet med eventuelle tilpasninger. Via vores åbne og omfattende API, kan mange operationer automatiseres og synkroniseres til egen platform – helt enkelt.

meploy
quote-icon
Vi har mange nyansættelser og kunder hver måned i vores vikarvirksomhed. Med vores Salary integration kan vi hurtigt og nemt oprette alle nye medarbejdere og sikre, at alle får den korrekte løn, selvom vi har mange forskellige lønsatser og pensionsregler at leve op til
Michael Bugaj
Founder, Meploy

Få overblik over mulighederne for din virksomhed

Flere og flere virksomheder vælger at integrere deres forretningskritiske systemer til Salary. Det sparer tid og giver bedre data. Vil du også have maksimal værdi af fleksibiliteten i vores lønsystem, kan du skrive til os. Så finder vi hurtigt ud af, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed.