Har du mere end 20 medarbejdere? Lad os tage en snak om, hvad Salary kan gøre for dig.

Salary har gjort det nemt for Planday kunder at lave løn

Vi har udviklet markedets bedste og mest brugervenlige integration til vagtplansystemet Planday. Dette betyder at Planday kunder nu kan nøjes med at opdatere medarbejderdata og registrere timer i Planday – og derefter importere det hele til Salary med blot to klik, når der skal køres løn.

Prøv Salary gratis

 

Hvem er Planday?

Planday er et online og mobilt vagtplansystem, som gør vagtplanlægning, HR, kommunikation, tidsregistrering og lønberegninger enkelt og hurtigt.

Kunder der bruger Planday og håndterer løn i Salary får med den nye integration nu endnu flere fordele.

 

Så enkelt er det

Opdaterer du medarbejderdata mere end ét sted i forbindelse med løn? Hvis du bruger Planday og Salary kan du fremover oprette og opdatere medarbejdere direkte fra Planday til Salary, så du udelukkende kan nøjes med at oprette og opdatere dine medarbejdere i Planday og så overføre dem til Salary med et klik på en knap.

I denne video viser vi hvor nemt det er at importere medarbejderdata fra det ene system til det andet.

 

Overfør registrerede timer og tillæg fra Planday til Salary med kun to klik

 

Spar tid og undgå fejl i lønnen ved at overføre alle godkendte tidsregistreringer på dine medarbejdere til Salary på under et minut.

Vi opdaterer også automatisk dine medarbejderes timeløn til det den er sat til i Planday, så du skal kun vedligeholde dine medarbejderes løn og tillæg i Planday, så overføres det hele automatisk til Salary når du importerer timer.

 

Prøv Salary gratis