Har du mere end 20 medarbejdere? Lad os tage en snak om, hvad Salary kan gøre for dig.

Tid til forkælelse – Salary tilføjer Personalepleje til Premium pakken

Hidtil har personaleplejeordninger ikke været så udbredt hos små- og mellemstore virksomheder, og har ofte været forbeholdt store virksomheder, der med sine mange ansatte har kunne forhandle særlige rabatter på plads hos forskellige leverandører.

Det vil vi hos Salary gerne lave om på. Derfor har vi indgået samarbejde med Personalezonen – en af landets førende platforme indenfor personalepleje, og vil fra 16 april 2021 tilbyde Personalepleje som del af Salary Premium pakken.

Det betyder at dine medarbejdere får adgang til en verden af fordele, hvor medarbejderne sparer penge på alt fra brændstof, mad, rejser, ophold, mode, elektronik og meget, meget mere.

Prøv Salary gratis

 

 

Glade medarbejdere giver glade kunder

Personalepleje er en effektiv måde at belønne jeres ansatte for den gode indsats, og der er noget for enhver smag. I finder bl.a. gode unikke rabatter fra Q8, BonBon-Land, Sweet Deal, Upström, Cykelexperten, Hertz, RetNemt, Telerepair og mange flere.

Her en række eksempler:

  • 15 ører rabat på pumpeprisen samt 25% på bilvask hos Q8
  • Op til 40% rabat hos Small Danish Hotels
  • 15% rabat på din ordre hos Waiteer
  • 25% rabat på dagsprisen hos BonBon-Land
  • 12% rabat hos Lampegiganten
  • Spar 55% på alt maling og træbeskyttelse hos Promaling
  • Spar yderligere 10% på over 3000 sweetdeals om året.
  • Spar 20% på luksuskaffe fra Freehand Coffee Club.
  • Spar 35% hos Hello Fresh

 

”Personalezonen deler vores tro på at glade medarbejdere giver glade kunder, og derfor er de den ideelle samarbejdspartner for os. Deres store udvalg af både landsdækkende og lokale rabatter, kommer nu til at skabe ekstra værdi for vores Premium kunder.” siger Brian Brorsbøl, CEO hos Salary.

 

Sådan virker det

Samarbejdet med Personalezonen betyder at alle Salary Premium kunder får glæde af en komplet personaleplejeordning hos Personalezonen.

Prøv Salary gratis

 

Det fungerer sådan her:

I Salary under Integrationer>Personalepleje finder du som Premium kunde et link til at oprette din virksomhed hos Personalezonen.
Efter du har oprettet din virksomhed, modtager du et link du kan dele med dine medarbejdere så de får adgang til alle rabatterne hos Personalezonen.
Dine medarbejdere gør brug af de mange fordele, og løsningen kræver ingen ekstra administration fra din side.

 

Er du Basic kunde og ønsker at opgradere til Premium, gør du dette under Virksomhed > Prispakke.

Er du ikke Salary kunde endnu kan du oprette dig her.

 

Opret gratis