Har du mere end 20 medarbejdere? Lad os tage en snak om, hvad Salary kan gøre for dig.

Salary og Contractbook simplificerer processen for nyansættelser

Nu er det blevet nemmere at udbetale løn til nye medarbejdere. Med den fælles API integration mellem Salary og Contractbook importeres data fra ansættelseskontrakten helt automatisk til lønsystemet, efter kontrakten er underskrevet i Contractbook.

Prøv Salary gratis

 

Fra manuelt tastearbejde til automatisk oprettelse

Processen omkring ansættelseskontrakter kan være tidskrævende. Typisk skal kontrakten først udformes, og deles med kandidaten til gennemlæsning. Herefter er der ofte rettelser, spørgsmål og kommentarer til betingelserne, og kontrakten opdateres og deles igen og igen, inden den til sidst kan accepteres, og underskrives af alle parter. I mange tilfælde fungerer dette med e-mails frem og tilbage mellem parterne. Når kontrakten endelig er på plads og underskrevet af alle parter, kan man gå videre og planlægge opstarten af den nye medarbejder.

Der er ofte mange praktiske ting, der skal håndteres i onboardingforløbet, såsom medarbejderens plads (hvis kontoransat), hvilket udstyr medarbejderen skal bruge, adgang til diverse IT-programmer og sidst, men ikke mindst oprettelse i lønsystemet så medarbejderen kan få udbetalt løn. Hos de fleste foregår dette ved at medarbejderens oplysninger (kontrakt, adresse, navn, CPR, bank info) deles med personen, der laver lønnen. Herefter oprettes medarbejderen i lønsystemet og diverse oplysninger tastes ind, så medarbejderen er klar til at få udbetalt løn. Altså en manuel og tidskrævende proces.

 

Få overblik over jeres kontrakter med Contractbook

Danske Contractbook har skabt en intuitiv platform til at digitalisere hele kontrakthåndteringen. Contractbook gør det nemt at dele, signere og opbevare ansættelseskontrakter og øvrige dokumenter. Samtidig har Contractbook et hav af skabeloner til alle former for kontrakter, som kan være er en stor hjælp for virksomheder, der ikke har egne jurister ansat.

 

Salary og Contractbook har gjort det enkelt

Salary er gået sammen med Contractbook for at gøre det nemmere at udbetale løn til nye medarbejdere. Med den fælles API integration mellem Salary og Contractbook importeres dataen fra ansættelseskontrakten helt automatisk til lønsystemet, hvilket sparer dig tid når medarbejderen skal oprettes i lønsystemet. Du slipper for manuelt tastearbejde og undgår fejl.

Prøv Salary gratis

 

Sådan virker det

Bemærk at du skal være på minimum Salary Basic pakken og minimum Contractbook Foundation for at kunne lave denne integration.

Forbind Contractbook med Salary

Før du kan oprette medarbejdere via Contractbook skal Salary bindes sammen med Contractbook.

Vi har skrevet en trinvis guide til opsætningen her

 

Opret kontrakt

Efter du har forbundet Contractbook med Salary kan du nu oprette ansættelseskontrakter via Contractbook direkte fra Salary.

Vi har skrevet en trinvis guide til dette her

 

Underskrift af medarbejder

Efter du har oprettet ansættelseskontrakten sendes den let og elegant til medarbejderen for digital underskrift.

 

Oprettelse af medarbejder i Salary

Når kontrakten er underskrevet af medarbejderen, overføres medarbejderens data til Salary med et enkelt klik når du opretter medarbejderen.

 

Er du endnu ikke oprettet i Salary?  Kom i gang på 2 minutter

 

Prøv Salary gratis