Har du mere end 20 medarbejdere? Lad os tage en snak om, hvad Salary kan gøre for dig.

Spar tid på lønnen og få overblikket tilbage med Relion og Salary

Nu kan du forbinde Salarys lønsystem med vagtplansystemet fra Relion. Hver for sig har Relion og Salary arbejdet med at gøre det komplicerede enkelt, og hjulpet vores kunder med at spare tid og penge. Sammen kan vi gøre endnu mere.

Vi har nemlig bygget en usædvanligt stærk integration, der gør det lettere end nogensinde før at overføre timer fra dit vagtplansystem til dit lønsystem. Du kan sende dine timer fra Relion til Salary med ét klik, og der tages højde for alt, lige fra pauser til løntillæg.
Vores fælles fokus på brugervenlighed gør os til et godt match hele vejen igennem, og du kan forbinde Salary og Relion på kun ét minut.

Prøv Salary gratis

 

Hvem er Relion?

Relion er et gratis vagtplansystem, der hjælper små og mellemstore virksomheder med at planlægge deres vej til mere tid, færre bekymringer og gladere medarbejdere.

Relion gør vagtplanlægning simpelt og fungerer som det perfekte alternativ til excel-ark og komplekse systemer. Uanset om du er virksomhedsejer eller deltidsmedarbejder, så hjælper Relion med alt det, du har brug for: Brugervenlig vagtplanlægning, der faktisk giver overblik, automatisk tidsregistrering, vagtbytte, stempelur, løn-eksport, mobil-apps og alt det ind i mellem.

 

Fordelene ved at forbinde Salary med Relion

  • Medarbejdere i Salary matches automatisk med medarbejdere i Relion.
  • Relion sender dine timer til Salary og tager tilmed hensyn til ubetalte pauser.
  • Salary læser og udregner automatisk oprettede løntillæg i Relion.
  • Lønsatser overføres automatisk fra Relion til Salary.

Lav løn med blot ét enkelt klik

Medarbejdernes timer godkendes i Relion og overføres til Salary med ét klik. Herefter skal du blot kontrollere at alt er korrekt inden du kører lønnen i Salary som normalt. Har du slået automatisk løn til i Salary, så kører lønnen helt automatisk ved deadline – det er altså muligt at lave løn med blot ét enkelt klik.

salary automatisk løn

 

Så nemt forbinder du Salary med Relion

 

Populær løsning hos både ledere og ansatte

Løsningen er populær hos både ledere og ansatte. Lederen får overblik og ved hvornår alle kan arbejde, hvem der er på arbejde, og hvor længe de har arbejdet. De ansattes timer overføres nemt mellem de to systemer, så der ikke skal indtastes oplysninger dobbelt, og lønnen køres nemt og hurtigt hver måned. Samtidig får de ansatte glæde af fuldt overblik over deres vagter, muligheden for nemt at bytte vagter, og kan endda se hvor meget de kan tjene ved at tage en vagt. Det hele styres via deres mobiltelefon. 

 

Få en nemmere hverdag

Er du klar til at opleve, hvor nemt du kan holde styr på både løn og tid? Det kræver intet webinar, kurser eller anden kompleks træning at komme i gang med hverken Relion eller Salary – kun 2 minutter af din tid.

Har du spørgsmål til integrationen, eller vil vide mere, så skriv til os på kontakt@salary.dk

Prøv Salary gratis i dag, og gå en nemmere hverdag i møde.

Prøv Salary gratis