Har du mere end 20 medarbejdere? Lad os tage en snak om, hvad Salary kan gøre for dig.

Planday

Markedets bedste integration til Planday

Mange lønsystemer kræver Excel eksport fra Planday og manuel import til lønsystemet for at få medarbejderdata og timer ind i systemet. Hos Salary har vi gjort det så enkelt, at du blot skal trykke på en knap for at synkronisere data mellem systemerne.

 

Overfør registrerede timer, tillæg og fravær fra Planday til Salary med få klik

Spar tid og undgå fejl i lønnen ved at overføre alle godkendte tidsregistreringer i Planday til Salary på under et minut. Salary kan hente alle godkendte tidsregistreringer på dine medarbejdere i Planday.

Opdatér også dine medarbejderes stamdata automatisk mellem de to systemer ved at synkronisere data med et klik. Vi opdaterer også automatisk dine medarbejderes timeløn til det den er sat til i Planday, så du skal kun vedligeholde dine medarbejderes løn og tillæg i Planday, så overføres det hele automatisk til Salary når du importerer timer.

Registrerer jeres ansatte deres fravær i Planday, kan dette også overføres til Salary.

 

 

Registrér timer ned på afdelingsniveau

Tager de ansatte vagter i forskellige butikker/restauranter, så kan de registrere timerne i den pågældende afdeling.
Lønnen kan også bogføres ned på afdelingsniveau, og det giver et mere detaljeret overblik over lønomkostningerne på tværs af virksomhedens forskellige afdelinger.

 

Guide: Sådan integrerer du Salary til Planday

Følg vores trinvise guide til at forbinde Salary med Planday her

 

Klik på linket nedenfor for at læse mere om Planday, og for at booke et introduktionsmøde. På Plandays hjemmeside skal du klikke på “Book demo” øverst på siden og derefter udfylde dine kontaktoplysninger under “Book et personligt kald”. Derefter bliver du kontaktet af Planday, som vil give dig en gennemgang af produktet.

 

Læs mere om Planday

 

Har du spørgsmål til integrationen, er du velkommen til at skrive til os på kontakt@salary.dk