Har du mere end 20 medarbejdere? Lad os tage en snak om, hvad Salary kan gøre for dig.
Salary har gratis og automatisk nulindberetning

Med Salary har danske iværksættere sparet over 42 millioner kr.

Meget er automatiseret i Salary, men én lille detalje har gjort en kæmpe forskel for vores kunder. Salary er det eneste lønsystem, der håndterer nulindberetningen gratis.

Salary er sat i verden for at gøre lønadministration enkelt for alle – men måske fordi vi selv er iværksættere, har vi altid haft et blødt punkt for de små, nystartede virksomheder. Vi bliver især ærgerlige over at se, hvor mange der får unødvendige bøder, fordi de har glemt at indberette løn. Og har du aldrig hørt om nulindberetning, må du endelig læse videre.

Prøv Salary gratis

 

Den vigtige nulindberetning

Når du som arbejdsgiver udbetaler honorar eller løn til medarbejderne i din virksomhed, har du pligt til at informere SKAT om dette – hver måned. Det gælder også, hvis der er én eller flere måneder, hvor du af den ene eller anden grund ikke udbetaler løn eller honorar til medarbejderne. I de tilfælde skal du foretage en såkaldt nulindberetning til SKAT. Det er din måde at fortælle SKAT, at du ikke indberetter hverken A-skat eller AM-bidrag til eIndkomst for din virksomhed i den givne måned (eller de valgte måneder, hvis det er en længere periode).

Nulindberetning er selvfølgelig særlig relevant, hvis der er perioder, hvor du af en eller anden grund ikke udbetaler løn til dine medarbejdere. Det er f.eks. ganske almindeligt, hvis du har sæsonmedarbejdere.

Hvis du vil nulindberette manuelt, foregår det under eIndkomst på SKATs hjemmeside, hvor du først logger ind og siden indberetter. Hvis du ejer en mindre virksomhed, er fristen for indberetning den 10. i måneden efter den måned, som nulindberetningen drejer sig om. Ejer du en større virksomhed, hvor skatten bliver betalt den sidste dag i måneden, er fristen månedens sidste bankdag.

Hvis du som arbejdsgiver ikke foretager enten en almindelig indberetning eller en nulindberetning til SKAT for en måned, vil SKAT tage affære. Så går SKAT ind og laver et overslag på, hvor meget A-skat og AM-bidrag du skulle have betalt for den måned ud fra historikken. Og dét koster dig 800 kr. Ottehundredekroner! Det er mange penge i en mindre virksomhed, og en udbetaling som kan og bør undgås. SKAT opkrævede i 2020 alene mere end 30 millioner i gebyrer for manglende nulindberetning, så problemet er højaktuelt.

 

Eneste lønsystem med gratis, automatisk nulindberetning

Derfor håndterer Salary naturligvis nulindberetningen automatisk, så du overholder SKATS regler og frister, og slipper for både bøder og bekymringer. Det er vi ikke alene om. De fleste danske lønsystemer tilbyder automatisk nulindberetning, men Salary er det eneste lønsystem, der gør det gratis. Vi har gratis nulindberetning fordi det gør livet nemmere for alle, men også fordi vi ved, at førnævnte bøde er en rigtig ærgerlig lærestreg for mindre virksomheder.

Prøv Salary gratis

 

Kunder har sparet 42.193.600 kr. og en masse tid

Siden Salarys start, har vi håndteret 52.742 gratis nulindberetninger for danske virksomheder. Det betyder, at danske iværksættere har sparet 42.193.600 kr. i bøder.

Sådan kan automatisering hjælpe enhver virksomhed med at spare både tid og penge ved at undgå fejl, forglemmelser og manuelt tastearbejde. Nulindberetningen er blot kirsebærret på toppen. Salary har adskillige funktioner, der automatiserer lønadministrationen, så du kan bruge din tid mere effektivt. Udover den gratis nulindberetning er lønkørsel, bogføring, overførsler til medarbejdere, SKAT, ATP og Feriekonto også automatiseret, så du ikke skal være bange for at glemme noget vigtigt, og slipper for det kedelige og tidstunge tastearbejde.

Du slår nemt automatisk nulindberetning til/fra inde i Salary.

Salary nulindberetning

Læs mere om nulindberetning, eller opret dig gratis, uden binding, hvis du også vil høste alle fordelene ved automatisering af løn.

Prøv Salary gratis