Har du mere end 20 medarbejdere? Lad os tage en snak om, hvad Salary kan gøre for dig.
Smart adgangsstyring

Ny funktion til bogholdere: Virksomhedsgrupper

Vi modtager hele tiden input fra vores netværk af bogholdere, og jeres feedback hjælper os med at gøre lønsystemet endnu stærkere – tak for det!

Seneste eksempel er Virksomhedsgrupper, som letter arbejdet for de bogholdere og revisorer der har flere virksomhedskunder og brugere i Salary.

Prøv Salary gratis

 

Bedre overblik og hurtigere adgang

Nu behøver du ikke længere tilføje brugere til hver enkelt virksomhedskunde, i stedet oprettes en Virksomhedsgruppe med alle jeres lønkunder. Herefter kan du give brugere adgang til hele virksomhedsgruppen.

Er der virksomheder i gruppen, brugeren ikke skal have adgang til, kan du nemt fjerne adgangen til de pågældende virksomheder, samt definere brugerens rettigheder for den enkelte virksomhed.

Håndter brugere med virksomhedsgrupper

Med Virksomhedsgrupper kan du altså hurtigt give dine brugere adgang til kunderne i lønsystemet, men også hurtigt fjerne adgang, eksempelvis hvis en bruger stopper i virksomheden.

Du har hele tiden overblik over hvilke virksomheder der ligger i gruppen, samt hvem der har adgang til hvilke lønkunder.

Tilføj nemt kunder til din virksomhedsgruppe

 

Sådan får du din egen Virksomhedsgruppe

Er Virksomhedsgrupper relevant for dig, så skriv til vores support som kan oprette den. Når gruppen er oprettet kan du begynde at tilføje brugere, og du kan altid selv tilføje nye virksomheder til gruppen.

Skriv til vores support på chatten, og bed om at få oprettet din Virksomhedsgruppe.

Prøv Salary gratis