Har du mere end 20 medarbejdere? Lad os tage en snak om, hvad Salary kan gøre for dig.

Relion er først til at understøtte Swipe

Den 3. februar satte Salary lønnen fri med lanceringen af Swipe®, og blot få uger efter har Relion som første vagtplan- og tidsregistreringssystem udbygget deres integration med Salary, så den fuldt ud understøtter Swipe.

De to systemer er i forvejen så stærkt integreret, at det er muligt at overføre timer mellem vagtplan og lønsystem med ét enkelt klik, og med understøttelsen af Swipe er der opstået en række helt unikke muligheder for virksomheder med timeansatte.

Prøv Salary gratis

 

Automatisk overførsel af godkendte timer

Med Relions stempelur funktion er det muligt at overføre medarbejdernes timer automatisk til Salary. Ved hjælp af mobilens GPS stemples medarbejderen automatisk ind og ud, når de møder og forlader arbejdspladsen. Når medarbejderen stempler ud, overføres timerne automatisk til Salary, og lønnen for de afviklede timer ligger klar til at medarbejderen kan swipe dem ud, så snart vagten er afsluttet. Ønsker du mere kontrol, kan du vælge at timerne skal godkendes manuelt, inden de kan swipes.

Denne løsning er især god, hvis du ønsker at give dine medarbejdere total frihed ved at tilbyde Swipe til alle vagter.

Du kan naturligvis altid indstille fleksibiliteten og definere det maksimale pengebeløb, som dine medarbejdere kan swipe ud.

 

Afsæt ledige vagter med Swipe-vagter

Kender du det, at det kan være svært at få afsat en ledig vagt? Med Swipe-vagter hører dette fortiden til. I Relion kan du nemlig markere en enkeltstående vagt som en Swipe-vagt.

Det betyder, at medarbejderen kan få lønnen for den enkelte vagt udbetalt, så snart den er godkendt af en administrator. På den måde skaber du et ekstra incitament for medarbejderne til at tage en ledig vagt.

Prøv Salary gratis

 

Derfor skal du bruge Swipe integrationen i Relion

Der er mange fordele ved at kombinere Salary med Relion, og med understøttelsen af Swipe, får du nogle helt unikke muligheder og fordele.

  • Brug Swipe-vagter frem for et lønforskud og slip for ekstra administration
  • Tilbyd yderligere medarbejderfordele – og adskil dig fra dine konkurrenter
  • Fasthold dine bedste medarbejdere med en større grad af frihed
  • Gør din arbejdsplads mere attraktiv ved at tilbyde fleksibel lønudbetaling
  • Få afsat ledige vagter på rekordtid med Swipe-vagter
  • Opret nemt regler for udbetalinger
  • Få fuldt udbytte af begge systemer

 

Sådan kommer du i gang

Det er nemt og hurtigt at komme i gang med både Relion og Salary og på den spare tid på alt lige fra vagtplanlægning til tidsregistrering og lønudbetaling.

Er du allerede Salary kunde? Så kan du oprette din Relion profil her.

Er du allerede Relion kunde? Så kan du oprette din Salary profil her.

Prøv Salary gratis

Læs mere om Swipe fra Salary