Har du mere end 20 medarbejdere? Lad os tage en snak om, hvad Salary kan gøre for dig.

enkelt, at du kan håndtere flere kunder.

Salary har gjort lønadministration så enkelt, som muligt. Det kan lade sig gøre, fordi folkene bag Salary har over ti års erfaring indenfor regnskabssoftware, og samarbejder med en lang række dygtige bogholdere og revisorer, der er med til at sikre en stærk faglighed og brugervenlighed.

Med Salarys lønsystem kan du nemt håndtere flere virksomheder på samme konto, og f.eks. opsætte automatisk løngodkendelse, så du aldrig glemmer at godkende en løn. Salary kan bogføre alle poster og betalinger automatisk, så du kan lave kundernes løn hurtigt og effektivt, og minimere fejl og manuelt tastearbejde.

Velkommen til Salary.

Opret gratis

Gratis og uden binding.
Kom i gang på 2 minutter.

Salary lønsystem

Skift lønsystem med få klik

Vi har gjort det helt enkelt at flytte dine data til Salary. I langt de fleste tilfælde kan du flytte dine data sikkert, hurtigt og nemt til Salary, med få klik. Er det mere krævende, klarer vores gratis flytteservice opgaven, så du hurtigt kommer i gang.

Bestil gratis flytteservice

Innovative funktioner

Unikt bogholder overblik

Med Salary kan du bevare overblikket over dine mange lønkunder. Med vores unikke bogholder overblik kan du nemt se hvilke kunder kræver din fokus. F.eks. hvis der er timer eller udlæg der mangler godkendelse.

Du får ét samlet overblik over alle kunder, og kan med et klik gå direkte til den enkelte opgave der skal løses.

Intuitiv medarbejder-app

Med Salarys medarbejder-app, kan medarbejdere selv registrere deres tid, kørsel, fravær, og udlæg direkte fra deres mobiltelefon og sende informationen til godkendelse i lønsystemet, hvorefter det beregnes og inkluderes i lønnen.

Det er let at invitere nye ansatte til medarbejder-appen, og her vil de også kunne finde kopier af deres lønsedler.

Hent appen i App Store eller Google Play.

Massehandling

Massehandling er dit nye yndlingsværktøj, når der skal laves rettelser. Funktionen gør det muligt at lave samme rettelser på en række medarbejdere på samme tid, f.eks. hvis alle medarbejdere skal have frokostordning eller alle i salgsafdelingen skal have fri telefon.

Du vælger blot hvilke medarbejdere, det drejer sig om, og hvilken handling, du ønsker at foretage. Massehandling er tilgængeligt for alle Salary kunder, uanset prispakke.

Læs mere om Massehandling

Godkendelsesflow

Hvis du har behov for flere godkendere af løn, eller har en revisor som godt må klargøre lønnen men ikke endeligt godkende den, kan du slå flere godkendere eller klargørelse af løn til.

Drop huskelisterne med Fremtidige kontrakter

Med funktionen Fremtidige kontrakter er det muligt at oprette ændringer til medarbejdernes ansættelsesforhold frem i tiden.

Har du f.eks. en ny medarbejder, som skal optjene pension efter tre måneders ansættelse, kan du tilføje ændringen i Salary nu, og så vil det automatisk træde i kraft efter tre måneder, når medarbejderens løn beregnes.

Du får også fuldt overblik over alle historiske og planlagte ændringer til medarbejderens ansættelsesforhold.

Læs mere om Fremtidige kontrakter

Fleksibel lønudbetaling med Swipe

Swipe er en banebrydende funktion i Salary, der gør det muligt for medarbejdere at få deres optjente løn udbetalt, når de har lyst. Helt enkelt, med ét swipe fra deres telefon.

Du sætter rammerne, slipper for administrationen og får nemmere ved at tiltrække og fastholde de gode medarbejdere. Swipe inkluderet i Salarys Premium pakke, men kan også tilkobles som et tillægsmodul.

Læs mere om swipe

Fuldt overblik over ferie

Medarbejderne kan selv registrere deres, og har overblik over deres feriesaldo i realtid via deres medarbejder-app. Her kan de se hvor mange feriedage de har brugt og hvor mange de har tilgode.

Det gør det nemmere for medarbejderne, når de skal bede om ferie, og som administrator slipper du for separate e-mails og Excel ark når der skal holdes styr på ferien.

 

Frederik Sandgrav fortæller om sine erfaringer med Salary
quote-icon
Vi bruger Salary fordi det er fedt, det er nemt, og det er hurtigt
Frederik Sandgrav
Indehaver, Sandgrav Solutions

Vi integrerer til de systemer, du allerede bruger.

Salary har de bedste og dybeste integrationer til tidsstyring- og bogføringssystemer, så du sparer tid og penge, samt minimerer fejl ved dobbeltindtastning. Og hvis du alligevel savner en integration, finder vi ud af det sammen – hvis ikke den allerede er på vej.

Billy logo
Dinero logo

…og mange flere!

Rene fra Probitas
quote-icon
Vi er glade og tilfredse brugere af Salary. De kunder vi klarer lønnen for, kan vi håndtere nemt og enkelt. Og de kunder der selv klarer lønnen, sparer meget tid og føler, at de let selv kan håndtere opgaven. Et stort ekstra plus er den fænomenale support – der er brugbar hjælp HVER gang.
René Fuursted Lyskjær
Direktør og Mulighedsskaber i Probitas
Udlaeg

Udlægshåndtering? Enkelt.

Med Udlægshåndtering fra Salary, kan du håndtere udlæg på både privatkort og firmakort, med få klik. Sådan bliver rejseafregning og udlægshåndtering mere enkelt for både medarbejderne og dig, der laver lønnen.

Læs mere om Udlægshåndtering.

Danmarks hurtigste lønsupport

Du hjælpes godt i gang af vores kompetente supportere, der altid sidder klar ved tasterne på chat og e-mail. Du kan være helt tryg med vores lønsupport i ryggen –  hvis der opstår problemer, er vi hurtigt ude.

Lyt med, når vi hylder de danske MicroHeroes

I podcasten giver vi mikrofonen videre til hverdagens helte hos små- og mellemstore virksomheder, hvor de deler deres erfaringer og råd indenfor løn, HR og administration.

Lyt til MicroHeroes
Podcast
Lad os vise dig Danmarks letteste lønsystem
FÅ EN GENNEMGANG
Få din egen 30-minutters gennemgang af lønsystemet. Du vælger selv tidspunktet herunder.
Stay up to date
Don't miss out on the latest Industry news