enkelt, at du kan håndtere flere kunder.

Salary har gjort lønadministration så enkelt, som muligt. Det kan lade sig gøre, fordi folkene bag Salary har over ti års erfaring indenfor regnskabssoftware, og samarbejder med en lang række dygtige bogholdere, der er med til at sikre en stærk faglighed og brugervenlighed. Kompleksitet og besvær er erstattet af relevans og enkelthed, uden at gå på kompromis med funktionalitet og kvalitet.

Med Salarys lønsystem kan du nemt håndtere flere virksomheder på samme konto, og f.eks. opsætte automatisk løngodkendelse, så du aldrig glemmer at godkende en løn. Salary kan bogføre alle poster og betalinger automatisk, så du kan lave kundernes løn hurtigt og effektivt, og minimere fejl og manuelt tastearbejde.

Velkommen til Salary.

Opret gratis

Gratis og uden binding.
Kom i gang på 2 minutter.

Salary lønsystem

Skift lønsystem med få klik

Vi har gjort det helt enkelt at flytte dine data til Salary. I langt de fleste tilfælde kan du flytte dine data sikkert, hurtigt og nemt til Salary, med få klik. Er det mere krævende, klarer vores gratis flytteservice opgaven, så du hurtigt kommer i gang.

Bestil gratis flytteservice
Frederik Sandgrav fortæller om sine erfaringer med Salary
quote-icon
Vi bruger Salary fordi det er fedt, det er nemt, og det er hurtigt
Frederik Sandgrav
Indehaver, Sandgrav Solutions

Vi integrerer til de systemer, du allerede bruger.

Salary har de bedste og dybeste integrationer til tidsstyring- og bogføringssystemer, så du sparer tid og penge, samt minimerer fejl ved dobbeltindtastning. Og hvis du alligevel savner en integration, finder vi ud af det sammen – hvis ikke den allerede er på vej.

Billy logo
Dinero logo

…og mange flere!

Spar tid med Massehandling

Salarys massehandlingsværktøj gør det muligt at lave samme rettelser på en række medarbejdere på samme tid.

Du vælger blot hvilke medarbejdere, det drejer sig om, og derefter hvilken handling, du ønsker at foretage. Det kan f.eks. være, at alle medarbejdere skal have frokostordning eller alle i salgsafdelingen skal have fri telefon. I stedet for at skulle ind på hver enkelte medarbejder for at rette og gemme, kan du altså foretage handlingen på en hel gruppe medarbejdere samtidigt.

Book en 30-minutters introduktion

Book en uforpligtende 30 minutters intro til Salary.

Du vælger blot hvilket tidspunkt der passer dig.

Drop huskelisterne med Fremtidige Kontrakter

Ansættelseskontrakter indeholder ofte regler omkring, at pension eller andet træder i kraft på et senere tidspunkt, eksempelvis efter prøveperioden. Derfor har Salary funktionen Fremtidige Kontrakter, der gør det muligt at oprette ændringer til medarbejdernes ansættelsesforhold frem i tiden.

Har du f.eks. en ny medarbejder, som skal optjene pension efter tre måneders ansættelse, kan du tilføje ændringen i Salary nu, og så vil det automatisk træde i kraft efter tre måneder, når medarbejderens løn beregnes. Helt uden huskesedler, Excel-ark og post-its.

Med Fremtidige Kontrakter kan du ændre både løn, personalegoder, pension, sh/fritvalg, orlov, opsigelse, ansættelse osv. frem i tiden.

Du får desuden fuldt overblik over alle historiske og planlagte ændringer til medarbejderens ansættelsesforhold.

Rene fra Probitas
quote-icon
Vi er glade og tilfredse brugere af Salary. De kunder vi klarer lønnen for, kan vi håndtere nemt og enkelt. Og de kunder der selv klarer lønnen, sparer meget tid og føler, at de let selv kan håndtere opgaven. Et stort ekstra plus er den fænomenale support – der er brugbar hjælp HVER gang.
René Fuursted Lyskjær
Direktør og Mulighedsskaber i Probitas

Bestil gratis flytteservice

Vi overfører gratis jeres data til Salary fra jeres nuværende lønsystem, så I hurtigt er oppe at køre i Salary.

Salary app

Nem registrering med Salarys medarbejder-app

Med Salarys medarbejder-app kan alle ansatte selv registrere deres tid, kørsel, fravær og udlæg direkte fra deres mobiltelefon, og sende informationen til godkendelse i lønsystemet, hvorefter det beregnes og inkluderes i lønnen. Det er let at invitere nye ansatte til medarbejder-appen, og her vil de også kunne finde kopier af deres lønsedler.

Udlaeg

Udlægshåndtering? Enkelt.

Med Udlægshåndtering fra Salary, kan du håndtere udlæg på både privatkort og firmakort, med få klik. Sådan bliver rejseafregning og udlægshåndtering mere enkelt for både medarbejderne og dig, der laver lønnen.

Danmarks hurtigste lønsupport

Du hjælpes godt i gang af vores kompetente supportere, der altid sidder klar ved tasterne på chat og e-mail. Du kan være helt tryg med vores lønsupport i ryggen –  hvis der opstår problemer, er vi hurtigt ude.

Gratis guides til en mere enkel hverdag

Få gode råd, ny inspiration og gratis guides til at optimere din virksomhed.