Har du mere end 20 medarbejdere? Lad os tage en snak om, hvad Salary kan gøre for dig.

Mød Salarys Fraværskalender – din nye bedste ven

Feriedage, sygedage, fridage, hjemmearbejde, barn syg, og ubetalt fravær. Disse er blot nogle af de mange forskellige fraværstyper der kan opstå i en virksomhed, og har man mange ansatte bliver det hurtigt svært at holde overblik over deres fravær og især omkring ferie, hvor man hurtigt kan stå i en situation med for få medarbejdere på arbejde.

Prøv Salary gratis

 

Bevar overblikket med Fraværskalenderen

Vi har netop lanceret Fraværskalenderen, der gør hverdagen nemmere for alle der skal godkende fravær. Med Fraværskalenderen får du nemlig et visuelt overblik over de ansattes fravær, og kan nemt se hvem der er på arbejde hvornår, og om de ansattes ferie overlapper hinanden inden fraværet godkendes. Kort sagt bliver Fraværskalenderen din bedste ven når du skal have et hurtigt overblik over de ansattes fravær.

I kalenderen kan afdelingsledere se fraværet for de ansatte i deres afdeling, mens virksomhedsejere har overblik over hele virksomheden.

Brug fraværskalenderen når du skal have overblik over fravær

 

De forskellige typer fravær vises med separate farver så det er nemt at se hvilke typer fravær der er registreret på medarbejderen.

Registreret fravær der endnu ikke er godkendt, er tydeligt markeret, og kan nemt godkendes individuelt, på medarbejderniveau, eller samlet for hele måneden.

Varigheden på fraværet kan også defineres yderligere.

 

Du finder Fraværskalenderen under Registrering > Fravær og så vælge kalendervisning.

 

Prøv Salary gratis