Har du mere end 20 medarbejdere? Lad os tage en snak om, hvad Salary kan gøre for dig.

Glem huskelisten og Excel arket. Vi er klar med fremtidige kontrakter.

Ansættelseskontrakter indeholder ofte regler omkring, at pension eller andet træder i kraft på et senere tidspunkt, eksempelvis efter prøveperioden.

Dette har ikke tidligere kunne registreres før datoen var nået til den måned, det skulle gælde fra. Derfor måtte lønadministratoren selv huske at lave rettelserne, når tiden nærmede sig. Men nu er det fortid. Endelig kan du vinke farvel til huskesedler, Excel-ark og andet, du bruger til at holde styr på rettelser af ansættelsesforhold.

Med Salary er det nu muligt at oprette ændringer til medarbejdernes ansættelsesforhold frem i tiden.
Har du f.eks. en ny medarbejder, som skal optjene pension efter tre måneders ansættelse, kan du tilføje ændringen i Salary nu, og så vil det automatisk træde i kraft efter tre måneder, når medarbejderens løn beregnes.

Prøv Salary gratis

 

Udover at kunne oprette ændringer frem i tiden, får du også fuldt overblik over alle historiske og planlagte ændringer til medarbejderens ansættelsesforhold.

 

Sådan opretter du nemt en fremtidig kontrakt

Under ’Ansættelse’ på medarbejderen, klikker du på ’opret fremtidig kontrakt’.

 

Vælg kontrakten, der skal tages udgangspunkt i (default den gældende), vælg dato for hvornår den skal træde i kraft og klik ’opret fremtidig kontrakt’.

 

Tilføj rettelser til den fremtidige kontrakt.

 

Tiden går, og rettelsen træder automatisk i kraft på den dato, du har valgt. Du risikerer ikke længere at glemme rettelser, der kan give fejl i lønnen, og du slipper for huskelisten.

God fornøjelse med dine fremtidige kontrakter i fremtidens lønsystem!

Prøv Salary gratis