Overvejer du nyt lønsystem? Book uforpligtende snak her.

Løn og pension taler nu samme sprog, for første gang

Tilbage i 2021 skrev Salary Danmarkshistorie, da vi med Swipe satte lønnen fri. Nu er vi igen klar til at skrive os ind i historien, med nyheden om at løn og pension nu for første gang taler samme sprog.

Sammen med pensionsselskabet Grandhood, har vi nemlig bygget en integration, der løser den tilbagevendende udfordring med manuelt at skulle opdatere løn og pensionsinfo flere steder.
En af de store udfordringer, indtil i dag, er at det ikke tidligere har været muligt for et lønsystem og et pensionssystem at tale sammen. Det vil sige at medarbejdere stadig skal oprettes separat i begge systemer, og er der ændringer (fx hvis en medarbejder ønsker at øge sit pensionsbidrag), så skal administratoren huske både at opdatere lønsystemet (så indbetalingen er korrekt) og pensionssystemet (så aftalen justeres).

Med en fælles vision om at simplificere og digitalisere administrationen hos danske virksomheder, har vi sammen med Grandhood nu fundet en løsning.

Vi er enormt stolte over at vi med en fuld integration kan overføre data fra Salary til Grandhood, så kunderne slipper for tidskrævende dobbeltarbejde. Med integrationen kan pensionssystemet nemlig automatisk hente oplysningerne fra lønsystemet – både ved oprettelse af medarbejdere eller hvis der er rettelser til pensionen…

…og det er første gang i Danmarks historie.

”I dag er ingen af de traditionelle pensionssystemer rykket ind i den digitale tidsalder, og derfor har der været for meget arbejde forbundet med at administrere en pensionsordning. Vi er glade for at vi sammen med Salary, kan skrive Danmarkshistorie og helt unikt binde løn og pension tættere sammen.” Jon F. Lieberkind, CEO, Grandhood

”Mange personer der håndterer løn og pension vil opleve dette som en mindre revolution, da administrationen nedbringes markant, og manuelle arbejdsgange elimineres. Vores mål er at simplificere administrationen, og vi er stolte over at vi i vores samarbejde med Grandhood, har nået endnu en stor milepæl med denne nye unikke integration.” Brian Brorsbøl, CEO , Salary.

Prøv Salary gratis

 

Kort om Grandhood

Stiftet i 2017, har Grandhood fra starten haft fokus på at skabe en ny form for pensionsoplevelse, for selvom vi først skal bruge vores pension når vi bliver gamle, behøver den ikke at være gammeldags. Derfor tilbyder Grandhood et digitalt setup, uden lange møder og tung pensionslingo. I stedet får du en fleksibel løsning som tilpasses din virksomhed, med rådgivning direkte i deres app og i et sprog alle forstår. Med andre ord, en pensionsoplevelse skabt til dig.

Opret dig i Grandhood