Har du mere end 20 medarbejdere? Lad os tage en snak om, hvad Salary kan gøre for dig.
Salary vil sikre succes for SMVer

Nyt samarbejde skal simplificere lønnen for små- og mellemstore virksomheder.

Der er god grund til at hylde de små- og mellemstore virksomheder (SMVer). De står nemlig for 50% af beskæftigelsen i den private sektor, og har en kæmpe betydning for dansk økonomi.

Hos Salary ønsker vi netop at gøre en forskel for de små- og mellemstore virksomheder. Med vores lønsystem sparer de tid, slipper for manuelt tastearbejde, får bedre overblik, og opnår en mere effektiv administration. Kort fortalt, gør vi det nemmere at drive virksomhed.

Prøv Salary gratis

 

Derfor har vi nu indgået et samarbejde med SMVdanmark, som er den eneste danske hovederhvervsorganisation for SMV’erne.

“Vi er glade for at vi i fællesskab med SMVdanmark kan være med til at simplificere og automatisere administrationen hos små- og mellemstore virksomheder i Danmark.” siger Brian Brorsbøl, administrerende direktør i Salary.

Med samarbejdet kommer Salary til at indgå i SMVdanmarks udvalg af værktøjer indenfor regnskab og administration, som de mere end 18.000 medlemmer har adgang til på attraktive vilkår.

“SMVdanmark arbejder hver dag for at skabe bedre vilkår for små- og mellemstore virksomheder, bl.a. gennem digitalisering, så Salary passer perfekt ind i vores udbud af medlemsfordele,” siger Katja Elberg, Chefkonsulent hos SMVdanmark.

 

Her kan du læse mere om medlemsfordelene hos SMVdanmark.

 

Vil du også i gang med Salary?

Opret dig gratis, og vær i gang på to minutter. Du kan også bestille din helt egen gennemgang af Danmarks letteste lønsystem her.

 

Få gennemgang af Salary