Har du mere end 20 medarbejdere? Lad os tage en snak om, hvad Salary kan gøre for dig.

e-conomic

 

e-conomic passer til alle – uanset virksomhedstype og regnskabsbehov

e-conomic henvender sig både til små og mellemstore virksomheder samt til revisorer og bogholdere. Programmet er intuitivt at bruge, og gør det let at samarbejde om regnskabet. Du kan derfor nemt styre bogføringen – også selvom du ikke er regnskabsuddannet.

 

Skræddersy dit regnskabsprogram til netop dit behov

Med e-conomic har du et stort udvalg af udvidelser og funktioner til rådighed, så du kan samle administrationen af din virksomhed ét sted og automatisere dit daglige rutinearbejde.

Du kan nemt skræddersy dit regnskabsprogram til din branche og dit behov, ved at tilføje ekstra tillægsmoduler apps, der kan kan integreres med e-conomic. Spar dig selv for en masse unødige arbejdsgange i hverdagen ved at saml administrationen af din virksomhed – fx med integrationer til POS, produktion, løn, projektstyring, abonnementsstyring og webshop.

e-conomic er en fremtidssikret cloudløsning, og med dit regnskab i skyen kan du tilgå det på både mobil, tablet og computer – også når du er på farten. Det sikrer et økonomisk overblik og bedre likviditet for din forretning.

Salary er fuldt integreret med e-conomic, så du kan få lønnen bogført automatisk.

Læs mere om e-conomic