Har du mere end 20 medarbejdere? Lad os tage en snak om, hvad Salary kan gøre for dig.
Skabeloner i Salarys lønsystem

Ny dynamisk funktion: Medarbejderskabeloner effektiviserer administrationen

Medarbejderoprettelsen i Salary er i forvejen lynhurtig, og nu er den blevet endnu mere dynamisk. Vi har nemlig introduceret funktionen Medarbejderskabeloner, som gør det muligt at bruge en eksisterende medarbejders kontrakt som skabelon ved oprettelse af nye medarbejdere.

Prøv Salary gratis

 

Mindre tastearbejde

Medarbejderskabeloner er især nyttige, hvis I har mange medarbejdere, som ansættes med samme lønvilkår grundet overenskomst eller ansættelsesvilkår. I praksis vælger du blot en medarbejder, som i forvejen er oprettet med de rigtige vilkår, og bruger denne som skabelon for nye ansatte på samme vilkår. På den måde minimeres tastearbejdet yderligere, og du sikrer, at nye medarbejdere oprettes efter samme skabelon.

 

Sådan virker det

Opret medarbejder skabelon – klik på medarbejderskabeloner under Medarbejdere

 

Klik på Ny medarbejderskabelon

 

Vælg en medarbejder at basere skabelonen på

 

Giv titel og beskrivelse til skabelonen og vælg om lønnen skal genbruges

 

Efter skabelonen er oprettet, kan den vælges næste gang du opretter en medarbejder:

Brug Massehandling til rettelser

Ændres overenskomsten så vilkårene også skal ændres, er det nemt at lave rettelser med Salarys Massehandling funktion. Derefter kan du oprette en ny skabelon til fremtidige kontrakter. Med Medarbejderskabeloner og Massehandling har du altid nemt ved at holde jeres data korrekt opdateret. Det er nu også muligt at medarbejderskabelonerne kan indeholde rettelser frem i tid.

 

Bruger du ikke Salary endnu, kan du oprette dig her.

Opret gratis