Har du mere end 20 medarbejdere? Lad os tage en snak om, hvad Salary kan gøre for dig.

Bordet er ryddet til nemmere løn for rengøringsfirmaer

Det kræver et stort overblik at drive et rengøringsfirma, og der er mange ting der skal være styr på. Vagtplanen skal være fuld, tidsstyringen skal være præcis, dokumentationen skal være i orden, og lønnen skal stemme. Dette er blot nogle af tingene der følger med når man driver et rengøringsfirma.

Heldigvis er der planlægningsværktøjer der hjælper med at holde styr på detaljerne, og bevare overblikket, og den førende platform på markedet hedder CleanManager.

Danske CleanManager er udviklet specielt til at løse udfordringerne for rengøringsfirmaer, og har i dag 7000 brugere i Danmark.

Prøv Salary gratis

 

 

Spar tid på lønnen med Salary og CleanManager

Salary er nu integreret til CleanManager, og det betyder at CleanManager brugere med ét enkelt klik kan eksportere deres løngrundlag fra CleanManager og importere til Salary når lønnen skal køres.

Integrationen giver store fordele for CleanManager kunder, da de undgår at taste lønnen hver måned, og blot skal overføre deres data fra CleanManager til Salary. Herefter sørger Salary automatisk for at lønnen beregnes, udbetales, indberettes, og bogføres.

 

Få mere tid til at udvikle forretningen

Salary gør det nemmere at drive virksomhed. Vi automatiserer og forenkler administrationen, så du har frie hænder til at effektivisere og udvikle forretningen. Har du spørgsmål eller brug for hjælp til integrationen, er du velkommen til at skrive til os på kontakt@salary.dk.

Se også vores guides til hvordan du importerer løneksporten til Salary

Dataløn fil import

Danløn fil import

 

Er du ikke Salary kunde endnu, kan du oprette dig her

Opret gratis
Undgå at vælge forkert