Har du mere end 20 medarbejdere? Lad os tage en snak om, hvad Salary kan gøre for dig.

Ageras Group køber hurtigt voksende lønsystem til SMV’er

Pressemeddelelse d. 3. august 2021

Den danske fintech-virksomhed Ageras Group køber det succesfulde selskab Salary, der bl.a. er kendt for et lønsystem, der gør det muligt for lønmodtagere selv at bestemme, hvor ofte de vil have udbetalt deres løn.

Ageras Group har i dag offentliggjort opkøbet af Salary. Ageras Groups vision er at skabe succes for mindre virksomheder ved at simplificere deres administration, og derfor passer Salary perfekt ind i produktporteføljen, lyder det fra adm. direktør i Ageras Group, Rico Andersen.

 Vi har en klar målsætning om at gøre livet meget lettere for SMV’er. Det gør vi ved at fjerne det administrative bøvl, og det er lige præcist det, som Salary også gør fremragende. De har været gennem en stærk udvikling de seneste år, og i dag fremstår Salary som markedets absolut bedste lønsystem til SMV-segmentet, siger Rico Andersen.

 

Salary blev stiftet tilbage i 2016 for at gøre det nemmere for både virksomhedsejere og bogholdere at lave løn, og udfordre de traditionelle og komplekse lønsystemer på markedet. Selskabet skal nu under Ageras Groups ejerskab fortsætte med at levere et brugervenligt lønsystem og højt serviceniveau til kunderne, og derudover sammen med Ageras Groups andre løsninger gøre livet lettere for mindre virksomheder. Salary henvender sig primært til små-og mellemstore virksomheder og har de seneste to år oplevet kraftig vækst, hvor kundebasen er vokset fra 3.000 til mere end 7.000 kunder.

Brian Brorsbøl, adm. direktør i Salary, udtaler:

 Vi har de seneste 2 år opbygget en stærk forretning og går nu ind i en meget spændende næste fase af vores vækstrejse. Med salget til Ageras Group får Salary et solidt bagland og et langsigtet hjem, der med vores strategi kan understøtte den fremtidige vækst og løfte virksomheden til næste niveau.

 

Salary blev i foråret 2021 kendt for at lancere det største nybrud på lønområdet i 20 år med en swipe-løsning til løn, der gør det muligt for medarbejdere at vælge, hvornår de vil have løn. Dengang kaldte selskabet det fremtiden for løn, fordi medarbejdere i højere og højere grad efterspørger lønfleksibilitet – specielt medarbejdere i korte eller løse ansættelser.

Ageras har foretaget en række opkøb de seneste år. Selskabet købte regnskabsprogrammet Billy i 2019 og hollandske Tellow året efter.

 

Om Ageras Group

  • Ageras Group er stiftet i 2012 af iværksætterne Rico Andersen og Martin Hegelund, som sammen har bygget en række virksomheder. Begge er kåret til Berlingske Talent 100 inden for iværksætter-kategorien.
  • Ageras startede med den online markedsplads Ageras.com (der matcher virksomheder med revisorer), men har siden stiftet regnskabsløsningen Meneto samt opkøbt det danske regnskabsprogram Billy og den hollandske pendant Tellow. Senest er lønprogrammet Salary blevet en del af gruppen.
  • Ageras Group vision er at skabe succes for mikro-virksomheder ved at simplificere deres administration. Det sker ved at virksomhedens løsninger samlet giver virksomhedsejeren et cockpit med regnskab, bank, løn og finansiering.
  • Ageras Group’s løsninger har samlet over 350.000 brugere på tværs af seks markeder – Danmark, Sverige, Norge, Holland, Tyskland samt USA
  • De første fem år var Ageras bootstrapped med serieiværksætteren Martin Thorborg i ejerkredsen. I 2017 fik Ageras sin første eksterne investering fra den globale private equity-fond, Investcorp, der bl.a. også ejer Georg Jensen, Abax og OpSec. I den forbindelse blev Martin Thorborg købt ud. I 2020 investerede hollandske Rabobank også gennem Rabo Frontier Ventures.
  • I 2021 rejste Ageras Group 450 mio. kr. fra den New York-baserede investeringsfond Lugard Road Capital.
    Ageras Group har hovedkontor i Industriens Hus i København, men har også kontorer i Tyskland, Holland og USA og tæller ca. 200 medarbejdere
  • I 2017 vandt Ageras e-handelsprisen “Bedste B2B med omsætning under 100 mio. DKK”, har været Børsen Gazelle og vundet EY Entrepreneur of the Year i kategorien “Start ups in Copenhagen”

 

Om Salary

Danmarks nemmeste lønsystem blev grundlagt i 2016 og har i dag over 7.000 virksomheder som kunder. Salary er det enkle valg, når der skal laves løn. Alt det unødige er skåret fra, og Salary har automatiseret hele processen, så kunderne slipper for fejl og manuelt tastearbejde.

Prøv Salary gratis