Codan sparker til Digital vækst med nyt partnerskab

Forsikringsselskabet Codan ser nye digitale muligheder for erhvervskunder. Selskabet har netop indgået et nyt partnerskab med lønsystemet Salary og udviklet en digital erhvervsforsikring.

Læs mere på Finanswatch

Lønkonflikt spidser til: “De er bange for os”

Der er kamp om at lave lønsystemer til de danske virksomheder, hvor etablerede Lessor er endt i slagsmål med iværksætteren Toke Kruse.

Læs mere på ITwatch

Lønudbetaling bliver gratis for mindre virksomheder

Serieiværksætter Toke Kruse har indstillet sit sigtekorn på Danløn. Hans nye startup Salary gjorde først lønadministration brugervenligt, og nu bliver det gratis for mindre virksomheder.

Læs mere på TechSavvy.media

Toke Kruse satser på danskernes hårdttjente penge i nyt startup

Serieiværksætter Toke Kruse gjorde regnskab nemt med Billy. Nu er hans gået ind i et nyt startup, der skal gøre lønadministration nemt og tage kampen op mod de store, komplekse virksomheder.

Læs mere på TechSavvy.media

Dansk serieiværksætter går nu efter din løn

“Iværksætteren Toke Kruse, der er ivrig debattør, forfatter og stifter af en lang række virksomheder, har nu kastet sig over en ny forretning. Han vil ind på markedet for løn.”

Læs mere på Berlingske.dk

Toke Kruse i Penge og Privatøkonomi

Toke Kruse fortæller blandt andet om forventningerne til Salary i Danmark

Læs mere

Nyheder, guides og tips om løn

lønundersøgelse
IVÆRKSÆTTERI

This content is password protected. To view it please enter your password below: Password: …

NYE FUNKTIONER

Nu er det blevet nemmere at udbetale løn til nye medarbejdere. Med den fælles API integration mellem Salary og Contractbook …

Salary Brian Brorsbøl og Codan Camilla Amstrup
NYT FRA SALARY

Nye tal fra Arbejdsmarkedets Erhvervssikring (AES) viser, at den offentlige instans årligt udsender op til 1500 bøder til danske virksomheder for manglende arbejdsskadeforsikring. Tallene …