Har du mere end 20 medarbejdere? Lad os tage en snak om, hvad Salary kan gøre for dig.

Uniconta

Komplet økonomisystem gearet til vækst

Alle virksomheder er dybt afhængige af et godt økonomisystem, ERP-system eller regnskabsprogram. Et system, som kan hjælpe med at styre både driften og udviklingen.
Det handler om at have et godt overblik over virksomhedens tal, så du kan tage de rigtige beslutninger. Uanset om du er på arbejde, på farten eller arbejder hjemmefra, så er det vigtigt, at du altid har adgang til virksomhedens data. Det får du med Uniconta.

Uniconta er et komplet og moderne økonomisystem, der holder styr på alt fra regnskab, økonomi, debitor, kreditor, CRM, lager, logistik, projekter, anlæg og produktionsstyklister, og hjælper din virksomhed til at blive digital.

Uniconta er både for det lille firma og den større virksomhed, der både har egne kontorer i udlandet eller medarbejdere, der ønsker at anvende Uniconta på et af de mere end 25 sprog, der understøttes.

Så du kan drive din virksomhed på et solidt fundament.

 

Åben for integration

Det er vores princip, at vi udvikler en standard økonomiløsning, for det er vi gode til. Så lader vi det være op til vores partnere og samarbejdspartnere, at tilbyde løsninger rundt omkring Uniconta, der er tilpasset til enkelte brancher, funktionsområder og specialløsninger. Salary er fuldt integreret til Uniconta, så dine lønbilag bogføres automatisk.

 

Læs mere om Uniconta