Har du mere end 20 medarbejdere? Lad os tage en snak om, hvad Salary kan gøre for dig.
Godkendelsesflow på mobilen

Godkendelsesflow på mobilen

PLING! Det er lyden af løn der er klar til godkendelse. Vi har nemlig gjort det muligt at sende lønnen til godkendelse via mobilen.

Med Salarys godkendelsesflow på mobil, kan du nemt sende lønnen afsted til godkendelse efter den er klargjort i lønsystemet, og du er ikke afhængig af om godkenderen sidder ved en computer. Det er især en fordel for revisorer og bogholder, som ønsker at deres kunde selv godkender lønnen efter den er klargjort.

Prøv Salary gratis

 

Sådan fungerer det:

Lad os tage et eksempel. Revisor Robert laver løn for håndværkeren Henrik. Efter Robert har klargjort virksomhedens løn, sender han den afsted så Henrik selv kan godkende lønnen. Henrik modtager en SMS på sin mobil med et link til at godkende lønnen i Salary. For ekstra sikkerhed modtager Henrik også en engangskode via SMS, som han bruger til at logge ind.

Efter Henrik er logget ind, kan han se summen af lønnen samt de ansattes lønsedler.
Er alt OK, godkender Henrik lønnen med et enkelt klik. Har han ændringer eller kommentarer til lønnen, kan han afvise den, og skrive en kommentar tilbage til Robert.
Efter Henrik har godkendt/afvist lønnen, modtager Robert en notifikation om at lønnen er endeligt godkendt, eller om der er rettelser.

Godkenderen har også mulighed for at skrive direkte med Salarys chat support, hvis der er behov for hjælp.

Har du slået Godkendelsesflow til i lønsystemet, fungerer det sådan her.

Sådan ser flowet ud ved godkendelse på mobil

 

Vil du læse mere om mulighederne for flere godkendere i Salary, kan anbefaler vi denne artikel. Godkendelsesflow med flere godkendere.

Prøv Salary gratis