Har du mere end 20 medarbejdere? Lad os tage en snak om, hvad Salary kan gøre for dig.

Nu kan du bogføre lønnen automatisk i Xena regnskabssystem

Vi har gjort hverdagen nemmere for alle, der bruger Xena som regnskabssystem. Vores integration til Xena betyder, at alle Salary kunder kan bogføre lønnen helt automatisk i Xena. Så slipper du for at sidde og bogføre løn, personalegoder, skat, ATP-pension og lignende manuelt hver måned.

Prøv Salary gratis

 

Hvem er Xena?

Xena er et online regnskabssystem hvor alt er gemt sikkert i skyen. Uanset hvor du er, har du adgang på din computer, tablet og smartphone. Det er et forretningssystem designet til at gøre din hverdag nemmere.

Udover de almindelige regnskabsfunktioner kan du også styre tilbud, ordrer og fakturaer, lagerstatus, automatisk bilagsregistrering, bankafstemning, og nu også bogføre lønnen fra Salary.

“Lønsystemet fra Salary er nytænkende, intuitivt og ligetil at gå til. På samme måde arbejder vi med regnskabssystemet Xena. Løn og regnskab skal ikke være raketvidenskab, derfor ser vi et godt match imellem vores løsninger, til gavn og glæde for brugerne, så de kan fokusere på andet i deres hverdag.” udtaler Majbritt Peglau, Product Manager hos Xena.

 

Sådan forbinder du Salary med Xena

Ved at forbinde Salary med Xena overføres alle data automatisk til Xena. Det vil sige, at både lønkørsel, udbetaling, indberetning og bogføring bliver klaret automatisk. Det er let for både bogholderen og virksomhedsejeren.

 

GUIDE: Vi har skrevet en guide til, hvordan du forbinder Salary lønsystem med Xena.

LÆS MERE: Sådan opsætter du en integration i Xena.

Prøv Salary gratis

 

Mangler du et regnsskabssystem? Få 3 måneder gratis

Salary kunder får 3 måneders gratis brug af Xena ved at kontakte supporten hos Xena