Har du mere end 20 medarbejdere? Lad os tage en snak om, hvad Salary kan gøre for dig.

enkelt, at du kan skifte lønsystem med få klik.

Uanset om det er de høje priser, det manglende overblik, eller de lange supporttider, der har sendt dig væk fra de gamle lønsystemer, så er du velkommen hos Salary.

Salary har gjort lønadministration så enkelt, som muligt. Kompleksitet og besvær er erstattet af relevans og enkelthed, uden at gå på kompromis med funktionalitet og kvalitet.

Velkommen til Salary.

Opret gratis

Gratis og uden binding.
Kom i gang på 2 minutter.

Lad Salary automatisere lønnen

Med Salary kan du hurtigt og nemt få et forkromet overblik over aflønning af de ansatte. Efter alle medarbejdere er blevet oprettet i lønsystemet, skal du blot godkende de enkelte lønsedler. Derefter tager Salary sig af resten. Du sparer ganske enkelt en masse tid.

Du slipper for at indtaste arbejdstimer, timesatser og andre oplysninger manuelt hver eneste måned (medmindre der er rettelser), og når du har godkendt lønsedlerne, sørger Salary for at udbetale lønnen til dine medarbejdere, og overføre de relevante beløb til pension, ATP og SKAT.

OLIOLI
quote-icon
Skiftet til Salary var overraskende nemt og vi blev taget rigtig godt hånd om hele vejen, og bliver det stadig, hvis der opstår problemer.
Mathilde Havaleska Lyhne
Head of People and Culture, OLIOLI
regnskabs integration til lønsystem

Vi integrerer til de systemer, du allerede bruger.

Salary har de bedste og dybeste integrationer til tidsstyring- og bogføringssystemer, så du sparer tid og penge, samt minimerer fejl ved dobbeltindtastning. Og hvis du alligevel savner en integration, finder vi ud af det sammen – hvis ikke den allerede er på vej.

Se integrationer

Innovative funktioner

Fleksibel lønudbetaling med Swipe

Swipe er en banebrydende funktion i Salary, der gør det muligt for medarbejdere at få deres optjente løn udbetalt, når de har lyst. Helt enkelt, med ét swipe fra deres telefon.

Du sætter rammerne, slipper for administrationen og får nemmere ved at tiltrække og fastholde de gode medarbejdere. Swipe inkluderet i Salarys Premium pakke, men kan også tilkobles som et tillægsmodul.

Læs mere om swipe

Intuitiv medarbejder-app

Med Salarys medarbejder-app, kan medarbejdere selv registrere deres tid, kørsel, fravær, og udlæg direkte fra deres mobiltelefon og sende informationen til godkendelse i lønsystemet, hvorefter det beregnes og inkluderes i lønnen.

Det er let at invitere nye ansatte til medarbejder-appen, og her vil de også kunne finde kopier af deres lønsedler.

Hent appen i App Store eller Google Play.

Massehandling

Massehandling er dit nye yndlingsværktøj, når der skal laves rettelser. Funktionen gør det muligt at lave samme rettelser på en række medarbejdere på samme tid, f.eks. hvis alle medarbejdere skal have frokostordning eller alle i salgsafdelingen skal have fri telefon.

Du vælger blot hvilke medarbejdere, det drejer sig om, og hvilken handling, du ønsker at foretage. Massehandling er tilgængeligt for alle Salary kunder, uanset prispakke.

Læs mere om Massehandling

Drop huskelisterne med Fremtidige kontrakter

Med funktionen Fremtidige kontrakter er det muligt at oprette ændringer til medarbejdernes ansættelsesforhold frem i tiden.

Har du f.eks. en ny medarbejder, som skal optjene pension efter tre måneders ansættelse, kan du tilføje ændringen i Salary nu, og så vil det automatisk træde i kraft efter tre måneder, når medarbejderens løn beregnes.

Du får også fuldt overblik over alle historiske og planlagte ændringer til medarbejderens ansættelsesforhold.

Læs mere om Fremtidige kontrakter

Fuldt overblik over ferie

Medarbejderne kan selv registrere deres, og har overblik over deres feriesaldo i realtid via deres medarbejder-app. Her kan de se hvor mange feriedage de har brugt og hvor mange de har tilgode.

Det gør det nemmere for medarbejderne, når de skal bede om ferie, og som administrator slipper du for separate e-mails og Excel ark når der skal holdes styr på ferien.

 

Godkendelsesflow

Hvis du har behov for flere godkendere af løn, eller har en revisor som godt må klargøre lønnen men ikke endeligt godkende den, kan du slå flere godkendere eller klargørelse af løn til.

Nemt at skifte til Salary

Vi har gjort det helt enkelt at flytte dine data til Salary. Har du mange medarbejdere, kan du i de fleste tilfælde bruge vores importværktøj til at flytte deres data sikkert til Salary, med få klik. Er det mere krævende, klarer vores gratis flytteservice opgaven, så du hurtigt kommer i gang.

Bestil gratis flytteservice
Udlaeg

Udlægshåndtering? Enkelt.

Med Udlægshåndtering fra Salary, kan du helt undgå de dyre firmakort, og slipper for at jagte manglende kvitteringer.

Alle udlæg bogføres automatisk, og du kan endda bogføre udlæggene helt ned på afdelingsniveau.

Læs mere om Udlægshåndtering

Kom gratis i gang, med Danmarks hurtigste lønsupport

Du hjælpes godt i gang af vores kompetente supportere, der altid sidder klar ved tasterne på chat og e-mail. Du kan være helt tryg med vores lønsupport i ryggen –  hvis der opstår problemer, er vi hurtigt ude.

quote-icon
Vi fik et nemmere lønsystem, bedre support, og sparer nu 3.950 kroner om året. Vi burde have skiftet til Salary for længe siden.
OK Plus, Sønder Omme
Skiftede til Salary efter 20 år med deres forrige lønsystem

Fejl for 120 mio. kr. i gamle lønprogrammer.

YouGov har foretaget en analyse, som viser, at knap 650.000 danskere har fejl på deres lønseddel, hvilket samlet antages at have kostet lønmodtagere og arbejdsgivere 120.000.000 kr. Særligt skræmmende er det, at kun ca. halvdelen af os opdager fejlene, og får dem rettet.

Fejl i lønnen er et mareridt for enhver lønansvarlig. Det resulterer i klager og frustration hos de ansatte, men kan også skabe alvorlige problemer hvis man f.eks. ikke indbetaler korrekt til SKAT eller undlader at følge fagforeningens overenskomster til punkt og prikke.

Det er her Salarys brugervenlighed kommer ind i billedet. Ved at forenkle og automatisere administrationen har vi gjort det sværere at begå fejl i lønnen.

Undgå fejl i lønnen

Lyt med, når vi hylder de danske MicroHeroes

I podcasten giver vi mikrofonen videre til hverdagens helte hos små- og mellemstore virksomheder, hvor de deler deres erfaringer og råd indenfor løn, HR og administration.

Lyt til MicroHeroes
Podcast
Lad os vise dig Danmarks letteste lønsystem
FÅ EN GENNEMGANG
Få din egen 30-minutters gennemgang af lønsystemet. Du vælger selv tidspunktet herunder.
Stay up to date
Don't miss out on the latest Industry news