enkelt, at du kan skifte lønsystem med få klik.

Uanset om det er de høje priser, det manglende overblik, eller de lange supporttider, der har sendt dig væk fra de gamle lønsystemer, så er du velkommen hos Salary.

Salary har gjort lønadministration så enkelt, som muligt. Det kan lade sig gøre, fordi folkene bag Salary har over ti års erfaring indenfor regnskabssoftware, og samarbejder med en lang række dygtige bogholdere, der er med til at sikre en stærk faglighed og brugervenlighed. Kompleksitet og besvær er erstattet af relevans og enkelthed, uden at gå på kompromis med funktionalitet og kvalitet.

Velkommen til Salary.

Opret gratis

Gratis og uden binding.
Kom i gang på 2 minutter.

Nemt at skifte til Salary

Vi har gjort det helt enkelt at flytte dine data til Salary. Har du mange medarbejdere, kan du i de fleste tilfælde bruge vores importværktøj til at flytte deres data sikkert til Salary, med få klik. Er det mere krævende, klarer vores gratis flytteservice opgaven, så du hurtigt kommer i gang.

Bestil gratis flytteservice
quote-icon
Med Salary kan vi automatisere mange af de dataudvekslinger vi har behov for, for at kunne lønne vores flåde optimalt.
Jakob Kristiansen
Founder af Burd Delivery
regnskabs integration til lønsystem

Vi integrerer til de systemer, du allerede bruger.

Salary har de bedste og dybeste integrationer til tidsstyring- og bogføringssystemer, så du sparer tid og penge, samt minimerer fejl ved dobbeltindtastning. Og hvis du alligevel savner en integration, finder vi ud af det sammen – hvis ikke den allerede er på vej.

Se integrationer
Undgå fejl i lønnen

Fejl for 120 mio. kr. i gamle lønprogrammer.

YouGov har foretaget en analyse, som viser, at knap 650.000 danskere har fejl på deres lønseddel, hvilket samlet antages at have kostet lønmodtagere og arbejdsgivere 120.000.000 kr. Særligt skræmmende er det, at kun ca. halvdelen af os opdager fejlene, og får dem rettet.

Fejl i lønnen er et mareridt for enhver lønansvarlig. Det resulterer i klager og frustration hos de ansatte, men kan også skabe alvorlige problemer hvis man f.eks. ikke indbetaler korrekt til SKAT eller undlader at følge fagforeningens overenskomster til punkt og prikke.

Det er her Salarys brugervenlighed kommer ind i billedet. Ved at forenkle og automatisere administrationen har vi gjort det sværere at begå fejl i lønnen.

quote-icon
Vi fik et nemmere lønsystem, bedre support, og sparer nu 3.950 kroner om året. Vi burde have skiftet til Salary for længe siden.
OK Plus, Sønder Omme
Skiftede til Salary efter 20 år med deres forrige lønsystem
Salary app

Enkel og effektiv medarbejder-app

Med Salarys medarbejder-app kan alle ansatte selv registrere deres tid, kørsel, fravær og udlæg direkte fra deres mobiltelefon, og sende informationen til godkendelse i lønsystemet, hvorefter det beregnes og inkluderes i lønnen. Det er let at invitere nye ansatte til medarbejder-appen, og her vil de også kunne finde kopier af deres lønsedler.

Udlaeg

Udlægshåndtering? Enkelt.

Med Udlægshåndtering fra Salary, kan du håndtere udlæg på både privatkort og firmakort, med få klik. Sådan bliver rejseafregning og udlægshåndtering mere enkelt for både medarbejderne og dig, der laver lønnen.

salary automatisk løn

Automatisk lønadministration

Med Salarys automatiske lønadministration kan du hurtigt og nemt få et forkromet overblik over aflønning af de ansatte. Efter alle medarbejdere er blevet oprettet i lønsystemet, skal du blot godkende de enkelte lønsedler. Derefter tager Salary sig af resten. Du sparer ganske enkelt en masse tid.

Du slipper for at indtaste arbejdstimer, timesatser og andre oplysninger manuelt hver eneste måned (medmindre der er rettelser), og når du har godkendt lønsedlerne, sørger Salary for at udbetale lønnen til dine medarbejdere, og overføre de relevante beløb til pension, ATP og SKAT. Der bliver desuden genereret en detaljeret, men letforståelig lønseddel, som dine medarbejdere modtager via e-mail, SMS, e-Boks, eller medarbejder-app dagen før pengene bliver overført.

Gratis 0-indberetning

Er der en måned, hvor du ikke skal køre løn, så laver Salary en 0-indberetning til SKAT helt automatisk, så du undgår gebyret på 800 kr. Andre lønsystemener tager penge for dette, hos Salary er det gratis.

Kom gratis i gang, med Danmarks hurtigste lønsupport

Du hjælpes godt i gang af vores kompetente supportere, der altid sidder klar ved tasterne på chat og e-mail. Du kan være helt tryg med vores lønsupport i ryggen –  hvis der opstår problemer, er vi hurtigt ude.

Salary Codan automatiserer opdatering af arbejdsskadeforsikringen

Synkronisér lønsystemet med arbejdsskadeforsikringen

Vi samarbejder med Codan, fordi vi ved, hvor nemt man kan glemme at opdatere sine forsikringspolicer. I værste fald kan en lille forglemmelse betyde, at dine medarbejdere ikke er dækket, hvis uheldet er ude. Omvendt kan du risikere at være overforsikret, hvis du glemmer at afmelde medarbejdere, der forlader virksomheden. Det kan hurtigt løbe op i mange penge.

Som kunde hos Salary har du derfor mulighed for at synkronisere dit lønsystem med den lovpligtige arbejdsskadeforsikring hos Codan. Så betaler du aldrig for meget i forsikring, og er korrekt forsikret hvis uheldet er ude. Se mere om samarbejdet i filmen her på siden.

Er du eksisterende kunde hos Codan, kan du aktivere denne service direkte i Salary. Har du ikke en arbejdsskadeforsikring fra Codan, kan du få et særligt tilbud gennem vores samarbejde. Dette bestilles direkte i Salary.

Prøv Salary

Gratis guides til en mere enkel hverdag

Få gode råd, ny inspiration og gratis guides til at optimere din virksomhed.

Undgå at vælge forkert
Jeg bekræfter at Salary må sende mig andre guides og tips. Jeg kan til enhver tid afmelde disse igen.