Dit første lønsystem bør være enkelt.

Som virksomhedsejer, kan du hurtigt komme til at bruge oceaner af tid på alt andet, end det der driver dig. Udover det daglige arbejde i virksomheden, skal du håndtere en masse kompliceret og tidskrævende administration og hvis der tilmed opstår fejl, som følge af manuelt tastearbejde, kan det tage modet fra enhver.

Slip bekymringerne med Salary. Der er rigeligt at forholde sig til som iværksætter, men når det kommer til valget af lønsystem, kan det ikke blive mere enkelt.

Opret gratis

Gratis og uden binding.
Kom i gang på 2 minutter.

Salary lønsystem

Så enkelt, at det er svært at begå fejl

Salary er lønsystemet, som alle kan forstå. Hvor de traditionelle lønsystemer er tunge og uoverskuelige, er Salary enkelt og intuitivt. De fleste af vores kunder har netop valgt os på grund af brugervenligheden, der minimerer fejl i lønnen, og sikrer en hurtig og effektiv lønadministration.

Det skal være nemt, hurtigt og trygt at lave løn, så du kan bruge tiden på det, du brænder for.

ali
quote-icon
Vi bruger Salary fordi det er nemt, ligetil, og sparer en masse tid.
Hassan Staytie
Bogholder og driftsansvarlig i Ali's Bageri

Gratis eller billigt

Har du op til 3 medarbejdere, kan Salary håndtere lønnen gratis. Det gælder både fuldtids- og timelønnede. Udover fri adgang til Salary’s supportunivers, håndteres den vigtige 0-indberetning automatisk, så du undgår at betale 800 kroner til SKAT, hvis du ikke kører løn en måned.

Og hvis du vil skære endnu mere tid fra, kan du automatisere lønnen for kun 19 kr. per lønseddel.

Vælg prispakke

Salary sætter lønnen fri i hele Danmark

Salary skriver Danmarkshistorie med en ny funktion i lønsystemet, der sprænger rammerne for lønudbetaling. Med Swipe kan du vælge at give dine medarbejdere muligheden for at få deres optjente løn udbetalt, når de har lyst – med ét swipe fra mobiltelefonen.

Du sætter rammerne, slipper for yderligere administration og får nemmere ved at tiltrække og fastholde de gode medarbejdere. Vær blandt de første i Danmark, der kan tilbyde fleksibel lønudbetaling og sæt lønnen fri allerede i dag.

Læs mere om Swipe™

Kom gratis i gang, med Danmarks hurtigste lønsupport

Du hjælpes godt i gang af vores kompetente supportere, der altid sidder klar ved tasterne på chat og e-mail. Du kan være helt tryg med vores lønsupport i ryggen –  hvis der opstår problemer, er vi hurtigt ude.

salary automatisk løn

Slip for tastearbejde – lad Salary automatisere lønnen

Salary automatiserer den administrative proces, så du kan bruge din tid mere effektivt.

Bogføring, 0-indberetning, overførsler til medarbejdere, Skat, ATP og Feriekonto er automatiseret, så du ikke skal være bange for at glemme noget vigtigt, og slipper for det kedelige og tidstunge tastearbejde.

Du kan endda automatisere selve lønkørslen, så du kun behøver at logge ind i Salary, hvis der er rettelser til lønnen. Det bestemmer du selv. Salarys automatisering fjerner bekymringerne i dit eget tempo.

brikker

Fuld integration til dit regnskabsprogram

Andre lønsystemer har kun lavet delvis integration til dit regnskabsprogram. Det betyder, at de kun kan overføre enkelte data automatisk.

Et godt eksempel er indbetaling af AM-bidrag, som betales 10 dage efter lønkørslen. Salary er det eneste lønsystem, der bogfører dette som skyldigt beløb ved lønkørslen, og derefter som betalt efter beløbet trækkes. Så slipper du som kunde for at skulle bogføre det manuelt.

Men Salarys automatisering er gaven, der bliver ved med at give. Alt i forbindelse med lønudbetalingen, såsom personalegoder, skat og ATP-pension bogføres automatisk.

I Salary opsættes integrationen til dit bogføringssystem med få klik, og vi har trinvise guides til det hele.

Udover dit regnskabssystem, kan du tilmed integrere dit lønsystem til mange af dine øvrige systemer, heriblandt systemer til tidsregistrering.

Vælg dine integrationer
quote-icon
Salary er simpelt, og nemt at gå til.
Line Elmose Eriksen
Medindehaver af Morfars.dk
Salary Codan automatiserer opdatering af arbejdsskadeforsikringen

Synkronisér lønsystemet med arbejdsskadeforsikringen

Vi samarbejder med Codan, fordi vi ved, hvor nemt man kan glemme at opdatere sine forsikringspolicer. I værste fald kan en lille forglemmelse betyde, at dine medarbejdere ikke er dækket, hvis uheldet er ude. Omvendt kan du risikere at være overforsikret, hvis du glemmer at afmelde medarbejdere, der forlader virksomheden. Det kan hurtigt løbe op i mange penge.

Som kunde hos Salary har du derfor mulighed for at synkronisere dit lønsystem med den lovpligtige arbejdsskadeforsikring hos Codan. Så betaler du aldrig for meget i forsikring, og er korrekt forsikret hvis uheldet er ude. Se mere om samarbejdet i filmen her på siden.

Er du eksisterende kunde hos Codan, kan du aktivere denne service direkte i Salary. Har du ikke en arbejdsskadeforsikring fra Codan, kan du få et særligt tilbud gennem vores samarbejde. Dette bestilles direkte i Salary.

Prøv Salary

Lyt med, når vi hylder de danske MicroHeroes

I podcasten giver vi mikrofonen videre til hverdagens helte hos små- og mellemstore virksomheder, hvor de deler deres erfaringer og råd indenfor løn, HR og administration.

Lyt til MicroHeroes
Podcast
Undgå at vælge forkert