Har du mere end 20 medarbejdere? Lad os tage en snak om, hvad Salary kan gøre for dig.

Fremtiden er lys efter et fantastisk år for Salary.

I starten af 2020 lovede jeg, at det ville blive et spændende år. Og nu, hvor jeg ser tilbage på 2020, må jeg indrømme, at jeg bliver stolt og lidt forpustet, når jeg ser, hvad vi har opnået.

Da vi indledte 2020, havde vi ingen anelse om, hvordan COVID-19 ville komme til at ændre vores liv og hverdag. Det har været et særdeles udfordrende år, der har gjort det svært for mange virksomheder.

Trods Covid-19 har 2020 dog været et helt fantastisk år for Salary. Vi har krydset en lang række af de milepæle, vi satte i starten af året. En af de helt vigtige parametre for at 2020 har været en stor succes, skyldes et helt fantastisk team, der har været meget omstillingsparat i en svær tid. Det har resulteret i, at vi ikke har tabt momentum i løbet af året, men løbet efter vores fælles mål som et samlet team. Det er et team, jeg sætter stor pris på at arbejde sammen med – hver dag. Godt gået alle sammen!

 

Danmarks gladeste kunder

Vi har som virksomhed en meget klar ambition: Salary er, og skal fortsætte med at være fremtidens lønsystem med Danmarks gladeste kunder, hvor vi automatiserer og forenkler administrationen, så kunden har frie hænder til at effektivisere og udvikle forretningen.

I 2020 har vi arbejdet hårdt og dedikeret for at indfri vores ambition og gøre Danmarks gladeste kunder endnu gladere, hvilket har resulteret i at Salary nu er det eneste 5-stjernede lønsystem på Trustpilot, hvilket vi er meget stolte af.

 

Rekord mange nye funktioner og partnerskaber

Året har budt på masser af innovative løsninger til glæde for kunderne, hvor vi har lavet rekord mange nye funktioner og integrationer, samt partnerskaber med bland andet Velliv, IDA og DANA for at nævne nogle.

Af nye funktioner der nu gør dagen nemmere for vores kunder og samarbejdspartnere vil jeg gerne fremhæve den nye ferielov, udlægshåndtering, massehandling, fremtidige kontrakter, to-faktor beskyttelse, bogføring i afdelinger / dimensioner og samlet overblik over flere virksomheder.

I sammenhæng med de mange nye funktioner lancerede vi desuden en ny Premium pakke til glæde for vores kunder, hvor fx HR-funktioner er inkluderet. Mange af funktionerne er blevet skabt i tæt samarbejde med vores kunder og samarbejdspartnere, hvilket vi sætter stor pris på, og vi ser frem til forsætte det gode samarbejde i 2021.

Udover de mange nye funktioner har vi desuden lavet en lang række partner integrationer indenfor vagtplanlægning/tidsregistrering, regnskab, HR og forsikring, som hjælper med at opnå en nemmere og mere effektiv administration, her kan blandt andet nævnes Planday, Relion, Quickorder, Microsoft Dynamics Business Central 365, Xena, FlexyBox, Meneto, Ordrestyring, Contractbook og Codan.

Vi ser frem til at arbejde mere med alle vores nuværende partnere, samt tilføje nye partnerskaber til glæde for vores kunder i 2021.

Der skal lyde en stor tak til alle vores dygtige samarbejdspartnere og kunder – det er fantastisk, at vi sammen kan gøre en forskel og automatisere og forenkle administration. 👍

 

Fremtidens lønsystem

Udover de mange nye funktioner og partnerskaber har vi som en del af at gøre markedets bedste kundeservice endnu bedre åbnet for telefonsupport, hvor vi hjælper vores kunder og samarbejdspartnere mod en mere digital og automatiseret administration.

Alt dette har hævet barren endnu højere i forhold til, hvad en virksomhed, revisor og bogholder kan forvente af fremtidens lønsystem.

Som sagt i starten bliver jeg lidt forpustet, når jeg ser tilbage på et 2020 hvor vi desuden

  • flyttede til nye kontorlokaler på Dampfærgevej 3
  • rundede 10 kollegaer i Salary teamet
  • fik 700k kr. i støtte af Innovationsfondens InnoBooster program til et innovationsprojekt
  • gennemførte Danmarks største lønundersøgelse
  • modtog 50+ 5-stjernede anmeldelser på Trustpilot, og er nu Danmarks eneste 5-stjernede lønsystem
  • fik kunder med 1000+ lønsedler om måneden
  • rundede 5000 kunder i Salary

 

Men vi er i god form, og dette er kun begyndelsen…

Vi er stolte over, hvor langt vi er nået indtil videre, men ambitionerne er høje, og listen af nye tiltag for 2021 er lang. Dette er kun begyndelsen. Nu sætter vi hastigheden op, og glæder os til at skabe endnu mere værdi for både samarbejdspartnere og kunder.

Følg Salary på LinkedIn/Facebook, og gå ikke glip af nyhederne i 2021. Jeg kan love dig for, det bliver spændende!

Glædelig jul og Godt Nytår!