Har du mere end 20 medarbejdere? Lad os tage en snak om, hvad Salary kan gøre for dig.

Hold hackerne ude af dit lønsystem

Vidste du, at hackere udnytter stjålne adgangskoder i 70% af alle hacker angreb? (kilde: Verizons 2019 Data Breach Investigations Report). Derfor er et brugernavn og en adgangskode ikke længere nok til at holde ubudne gæster ude.

Problemet med adgangskoder er, at de kan gættes eller sjæles af hackere gennem bl.a. phishing angreb. Med valide login-informationer kan hackeren logge ind som en almindelig bruger og ubemærket stjæle information, eller arbejde sig dybere ind i systemer og netværk.

Prøv Salary gratis

 

Undgå at genbruge adgangskoder

Det kan være frustrerende at skulle huske de mange forskellige adgangskoder, man bruger i løbet af en almindelig hverdag. Derfor fristes man til at genbruge adgangskoder på tværs af platforme. Dette bliver hurtigt en risikabel affære. Det er dog ikke kun som private individer at vi kan blive udsat for angreb på vores accounts. Som virksomhed skal man være utrolig opmærksom på hackerangreb. Der findes mange måder, hvorpå en hacker vil forsøge at skaffe sig adgang til diverse systemer. Derudover kan dit brand også blive udsat for angreb. Derfor benytter mange store virksomheder sig også af online brand protection services. Hvis du er interesseret i at finde ud af om din  brugerinformation (din e-mail) har været stjålet i forbindelse med et hackerangreb, så kan du slå dette op på hjemmesiden, “Have I been pwned?”

Vigtigt at beskytte dit lønsystem

Dit lønsystem indeholder følsom information om dine ansatte, såsom CPR-numre, løn, bankkonto og lignende, som bør beskyttes grundigt. Ved at aktivere to-faktor beskyttelse (2FA) øger du sikkerheden markant, og fjerner reelt hackernes foretrukne vej ind i virksomheden.

Prøv Salary gratis

 

Hvad er to-faktor beskyttelse?

Du kender sikkert til to-faktor beskyttelse allerede, bl.a. fra din bank, hvor NEMID kræves i kombination med dit CPR-nummer og din adgangskode. Der tilføjes altså en yderligere faktor ved login.

Hos Salary har vi gjort det nemt at tilføje denne ekstra beskyttelse. Vi bruger nemlig den ene ting, du altid har ved hånden: din mobiltelefon. Her kan du vælge, om du vil modtage en engangskode via SMS eller via en Authenticator app ved hvert login. Det tager ikke mange ekstra sekunder at logge ind, men kan gøre en stor forskel for at holde dit lønsystem godt beskyttet. Alle Salary kunder kan aktivere to-faktor beskyttelse under Tofaktorgodkendelse.

Aktiver to faktor godkendelse i lønsystemet fra Salary

 

Sådan aktiveres to-faktor godkendelse i Salary

Vi har skrevet en lille guide til, hvordan du sætter det op.

Prøv Salary gratis