Har du mere end 20 medarbejdere? Lad os tage en snak om, hvad Salary kan gøre for dig.
Tjenerskolen

Presset jobmarked vindes med hurtig lønudbetaling

Med Salary har Tjenerskolen både fået nemmere ved at tiltrække nyt personale og afsætte ledige vagter. Det gavner både branchen og personalet.

Manglen på arbejdskraft har gennem længere tid udfordret danske virksomheder på tværs af brancher. Der har derved skulle tænkes kreativt for at lukke de åbne stillinger. Det fandt vi en løsning på, da vi tilbage i februar 2021 skrev danmarkshistorie med lanceringen af Swipe®. Swipe gør det muligt at sætte lønnen fri inden den sidste bankdag i måneden, og vi blev dermed det første lønsystem med mulighed for fleksibel lønudbetaling.

Én af de virksomheder der benytter Swipe i deres rekrutteringsstrategi, er virksomheden Tjenerskolen, der har valgt at give deres tjenere mulighed for at få lønnen udbetalt, når de selv ønsker det – direkte fra mobiltelefonen. Skal de eksempelvis til koncert i weekenden, kan de nå at tage en ekstra vagt i løbet af ugen, og så få deres optjente løn udbetalt med et swipe på mobilen.

 

Tjenerskolen har været hurtige til at se mulighederne med Swipe, både for medarbejdere og virksomhed, og vi er glade for at bidrage til deres fortsatte vækst, fortæller Brian Brorsbøl, CEO hos Salary.

Prøv Salary gratis

 

Lønfleksibilitet er en stærk differentiator

Swipe fungerer på den måde, at så snart de ansattes vagter er afholdt og godkendt, kan de swipes fra Salarys app. De ansatte kan derudover hele tiden følge med i Salarys app eller på deres lønseddel, hvor meget de har optjent og swipet i hver periode. Virksomheden sætter selv rammerne for, hvordan vagterne skal godkendes, og hvor meget der må swipes hver måned.

 

Vi aflønner hver måned 150-300 tjenere og vokser hurtigt. Derfor er vi dybt afhængige af at kunne tiltrække nyt personale, så vi kan følge med efterspørgslen, udtaler Frederik Møller, Co-founder hos Tjenerskolen ApS.

 

Tjenerskolen blev stiftet i 2021 af Frederik Møller, og specialiserer sig i at levere serveringspersonale i København, Odense, og Århus. Med et stærkt digitalt fundament og et servicekoncept hvor nye tjenere gennemgår Tjenerskolens egenudviklede tjenerkursus, har virksomheden på rekordtid bidt sig fast i Danmark, og er nu på vej ind på det svenske marked.

 

 

 

Lyt med til MicroHeroes episoden “Sådan afsætter du ledige vagter og tiltrækker personale med fleksibel løn“, hvor vi har teamet bag Tjenerskolen med i studiet, til en snak om hvordan deres fokus på fleksibilitet har positioneret virksomheden stærkere på arbejdsmarkedet.

Prøv Salary gratis