Relion

Relion er næste generations vagtplan software, der fungerer som det perfekte alternativ til excel-ark samt dyre og komplekse vagtplanssystemer.

Da stifterne, Rasmus, Kristian og Jimmy var unge IT-studerende arbejdede de alle som deltidsansatte i blandt andet restaurationsbranchen. Her oplevede de på egen krop, hvordan deres ledere kæmpede med at samle brikkerne i puslespillet, bedre kendt som vagtplanen. Samtidig blev de forundret over de enorme mængder tid, der blev brugt på opgaver relateret til vagtplanlægning.

Udstyret med færdigheder fra IT-studierne, en forkærlighed for at skabe løsninger og en brændende vilje for gøre en forskel, valgte de tre drenge at gøre det til deres mål at lave det perfekte vagtplanssystem, der tilgodeser alle på arbejdspladsen. Kort efter var Relion født.

Relion hjælper i dag hundredevis af små og mellemstore virksomheder med at få arbejdsplanlægningen til at gå op i en højere enhed for alle på arbejdspladsen. De gør det ved at samle medarbejdernes arbejdspræferencer ét sted samtidig med at de giver lederen et værktøj, der hjælper ham eller hende med at lægge flere måneders vagtplan med ét enkelt klik. På den måder laves der en perfekt vagtplan, der respekterer alle medarbejdernes tid, alt i mens lederen sparer tid. Det simpelt, intuitivt og pålideligt.

Når vagtplanen er på plads og delt via Relions app, sikres der også maksimal fleksibilitet, så medarbejderne kan bytte vagter og indrette deres arbejde, efter de spontane ting, der opstår i livet.

Relion hjælper også med transparent tidsregistrering, hvor de med et GPS-baseret stempelur sikrer, at arbejdstiderne registreres korrekt og alle får løn for de timer de har arbejdet.

Lederen har altid overblik over planlagt tid mod registeret tid og når tiden er inde til at lave løn har de også markedet bedste løn-integration til Salary.

 

Salary og Relion – Den perfekte integration.

Mens andre integrationer mellem vagtplan og lønsystemer typisk kræver Excel eksport fra vagtplanen og manuel import til lønsystemet, så kræver det nu kun få klik, når du kombinerer Salary med Relion.

Du kan opsætte din integration på under 1 minut og derefter bliver timer, timesatser samt medarbejderdata automatisk synkroniseret mellem de to platforme.

Desuden kræver det blot at klikke på en knap for at sende dine timer til lønudbetaling.

Fuld understøttelse af Swipe fra Salary

Med Relions stempelur funktion er det muligt at overføre medarbejdernes timer automatisk til Salary. Ved hjælp af mobilens GPS stemples medarbejderen automatisk ind og ud, når de møder og forlader arbejdspladsen. Når medarbejderen stempler ud, overføres timerne automatisk til Salary, og lønnen for de afviklede timer ligger klar til at medarbejderen kan swipe dem ud, så snart vagten er afsluttet. Ønsker du mere kontrol, kan du vælge at timerne skal godkendes manuelt, inden de kan swipes.

Denne løsning er især god, hvis du ønsker at give dine medarbejdere total frihed ved at tilbyde Swipe til alle vagter.

Du kan naturligvis altid indstille fleksibiliteten og definere det maksimale pengebeløb, som dine medarbejdere kan swipe ud.

Afsæt ledige vagter med Swipe-vagter

Kender du det, at det kan være svært at få afsat en ledig vagt? Med Swipe-vagter hører dette fortiden til. I Relion kan du nemlig markere en enkeltstående vagt som en Swipe-vagt.

Det betyder, at medarbejderen kan få lønnen for den enkelte vagt udbetalt, så snart den er godkendt af en administrator. På den måde skaber du et ekstra incitament for medarbejderne til at tage en ledig vagt.

 

Sådan integrerer du Relion med Salary

 

Derfor skal du vælge Relion og Salary integrationen.

Kan du godt lide Salary, så vil du uden tvivl også synes godt om Relion. De to virksomheder deler ikke blot investorer og kontor, men også en fælles vision om gøre det komplekse mere enkelt.

 

Læs mere om Relion