Relion

Relion er næste generations vagtplan software, der fungerer som det perfekte alternativ til excel-ark samt dyre og komplekse vagtplanssystemer.

Da stifterne, Rasmus, Kristian og Søren var unge IT-studerende arbejdede de alle som deltidsansatte i nogle af landets førende restaurationer.

Her så de ledere kæmpe med at samle brikkerne i puslespillet, bedre kendt som vagtplanen. Samtidig blev de forundret over de enorme mængder tid, som lederne brugte herpå og den manglende gejst til at udføre denne type arbejde.

Udstyret med færdigheder fra IT-studierne, en forkærlighed for at skabe løsninger og en brændende vilje for gøre en forskel, valgte de tre drenge at gøre det til deres mål at lave verdens bedste online vagtplanssystem. Kort efter var Relion født.

Spol tiden nogle år frem og Relion platformen er nu i rivende udvikling med mange tusinde brugere, der hver dag oplever mindre hovedpine omkring vagtplanlægningen.

 

En klar vision

Relion har en vision om at give alle små og mellemstore forretninger, og deres medarbejdere, adgang til effektiv vagtplanlægning, der tilgodeser alle behov lige fra indhentning af vagtønsker til vagtbytte, vagtplanlægning og tidsregistrering. Målet opnåes gennem en gratis version af vores software, som indeholder alt det, som du og dit team skal bruge, for nemt at komme i gang med online vagtplanlægning.

Relion har desuden gjort produktet så simpelt, at du hverken behøver kurser eller anden kedelig træning for at komme i gang.

Med Relion får du med andre ord en loyal partner, der altid holder vagtplanlægningen simpel og overskuelig.
Deres innovative funktioner hjælper dig til nemmere at indhente ansattes vagtønsker, samle den perfekte vagtplan og registrere arbejdstiderne korrekt.

Du kan starte med Relions gratis version, der desuden er gratis for evigt, og du kan derefter frit vælge at tilkøbe forskellige opgraderinger som f.eks. automatisk vagtplanlægning, udvidet lønstyring og forecasting med kunstig intelligens.

 

Salary og Relion – Den perfekte integration.

Mens andre integrationer mellem vagtplan og lønsystemer typisk kræver Excel eksport fra vagtplanen og manuel import til lønsystemet, så kræver det nu kun få klik, når du kombinerer Salary med Relion.

Du kan opsætte din integration på under 1 minut og derefter bliver timer, timesatser samt medarbejderdata automatisk synkroniseret mellem de to platforme.

Desuden kræver det blot at klikke på en knap for at sende dine timer til lønudbetaling.

 

Sådan integrerer du Relion med Salary

 

Derfor skal du vælge Relion og Salary integrationen.

Kan du godt lide Salary, så vil du uden tvivl også synes godt om Relion. De to virksomheder deler ikke blot investorer og kontor, men også en fælles vision om gøre det komplekse mere enkelt.

 

Læs mere om Relion