Har du mere end 20 medarbejdere? Lad os tage en snak om, hvad Salary kan gøre for dig.

Nu kan du bogføre lønnen i afdelinger og dimensioner med Salary

Så er der gode nyheder til de bogholdere og virksomheder, der ønsker at bogføre i afdelinger, eller arbejder med dimensioner i deres bogholderi. Nu understøtter Salary nemlig bogføring i afdelinger og dimensioner.

Prøv Salary gratis

 

Opsplitning af bogføring

Hvis du har flere enheder, eller gerne vil opdele din bogføring i mindre dele på nogle af posterne, er det muligt at slå bogføring i afdelinger til. Find funktionen under Integrationer – Regnskab.

Med bogføring i afdelinger kan du tilknytte forskellige konti til de afdelinger, du har oprettet og tilføjet til medarbejdere. På den måde kan du bogføre på forskellige konti på forskellige grupperinger af dine medarbejdere.

Her finder du en kort guide til at opsætte bogføring i afdelinger i Salary.

Screenshot af bogføring i afdelinger
Screenshot af bogføring i afdelinger

Hvad er dimensioner?

Dimensioner er en funktion i regnskabssystemerne e-conomic og Microsoft 365 Business Central. Med dimensioner kan man samle sine bilag i særlige grupper/dimensioner, og få overblik over virksomhedens indtægter, udgifter, budgettal, omsætningsstatistik og saldo på afdelingsniveau, og på den måde finde ud af, hvilke afdelinger der er mest rentable.

Prøv Salary gratis

 

Skab overblik over jeres afdelinger

Den dimension vi bruger, er afdelinger. Det vil sige, at de dimensioner, du har i dit bogføringssystem, vil blive oprettet som afdelinger, og efterfølgende vil medarbejdere, der tilknyttes de afdelinger blive bogført med den dimension. På den måde får du et godt overblik over jeres omkostning til løn på afdelingsniveau.

Her finder du en kort guide, der beskriver hvordan du slår dimensioner til i Salary.

Sådan aktiverer du bogføring i dimensioner
Screenshot af bogføring i afdelinger

 

Lad os høre din feedback

Har du gode ideer til nye funktioner i Salary? Vi elsker at høre forslag til nye funktioner og forbedringer i Salary. Send os din feedback ved at skrive til kontakt@salary.dk

Prøv Salary gratis