Har du mere end 20 medarbejdere? Lad os tage en snak om, hvad Salary kan gøre for dig.

Sådan giver Salary dig overblikket tilbage

Spørger man vores kunder, hvorfor de skiftede til Salary, vil én af grundene altid handle om brugervenlighed. Manglende brugervenlighed gør det nemlig lettere at miste overblikket og kontrollen – og det resulterer i fejl og frustration.

Netop frustrationen forbundet med at køre løn i de traditionelle lønsystemer fik os til at bygge Salary i 2016, med en klar mission om at gøre det mere enkelt at lave løn.

Salary har gjort lønadministration så enkelt, som muligt. Det kan lade sig gøre, fordi folkene bag Salary har over ti års erfaring indenfor regnskabssoftware, og samarbejder med en lang række dygtige bogholdere, der er med til at sikre en stærk faglighed og brugervenlighed. Vi har gjort os umage med at skabe et så enkelt udgangspunkt som muligt, uden at gå på kompromis med funktionalitet og kvalitet.

Lad os vise dig hvordan Salary hjælper dig med at bevare overblikket, og gør det sværere at begå fejl.

Prøv Salary gratis

 

Et samlet overblik over din virksomhed

Komplekse begreber og utallige menu-skift er erstattet af enkelhed i form af et sprog, der er til at forstå og et samlet overblik over virksomhed, medarbejdere, lønomkostninger og kommende overførsler.

Salary lønsystem

 

Du kan også nemt se om der er registreret timer, udlæg, kørsel eller andet der mangler godkendelse før det kommer med på lønnen.

Prøv Salary gratis

 

Du ved hvad der sker, og får ro i maven.

I Salary holder lønsystemet dig hele tiden opdateret på kommende begivenheder. På den måde kan du følge med i hvad der sker hele vejen, og få ro i maven. Du ved præcis, hvilke deadlines du skal være opmærksom på, hvornår lønnen kører, hvornår vi indberetter til SKAT, og hvornår der udsendes lønsedler til de ansatte.

 

Hurtigt overblik over registreringer der skal godkendes.

Du får ét samlet overblik over de ansattes timer, fravær, udlæg, og kørsel, som kræver godkendelse. Herfra kan du nemt godkende registreringerne samlet eller enkeltvis.

Få fuldt overblik over godkendelser

Unikt overblik på tværs af virksomheder

Med Salary er det nemt at bevare overblikket på tværs af virksomheder. Laver du løn for flere virksomheder, kan du nemt se, hvilke virksomheder der kræver din opmærksomhed. Hvis der f.eks. mangler godkendelse af timer eller udlæg, kan du med ét enkelt klik springe til virksomheden, der afventer godkendelse.

Er du ekstern bogholder/revisor med mange virksomheder oprettet i Salary, så bidrager farverne til hurtigt at identificere hvilke kunder (markeret med rød) der mangler godkendelser. På den måde kan du lynhurtigt kan se, hvilke kunder der skal fokuseres på.

 

Nemt overblik og historik over ændringer på ansattes kontrakter

I Salary har du fuldt overblik over alle historiske og planlagte ændringer til medarbejdernes ansættelsesforhold. Har du ændringer, der først skal træde i kraft på et senere tidspunkt, så kan du med Fremtidige kontrakter oprette ændringerne til de ansattes kontrakter, og selv definere hvilken dato de skal træde i kraft. Det kan eksempelvis være relevant, hvis du har en medarbejder, som skal optjene pension efter tre måneders ansættelse.

 

Lav ændringer med præcision og kontrol

Man kan hurtigt miste overblikket, hvis man f.eks. skal lave ændringer på mange ansatte på samme tid. I traditionelle lønsystemer betyder det nemlig, at du skal ind på HVER medarbejder og foretage ændringen.
Med funktionen Massehandling i Salary kan du nemt og hurtigt udvælge, hvilke medarbejdere der skal ændres på, og derefter vælge hvad der skal ændres på tværs af de valgte medarbejdere. Det kan eksempelvis være hvis alle medarbejdere skal tilmeldes frokostordning, eller hvis alle salgsafdelingen skal have fri telefon.
På den måde bevarer du overblikket og kontrollen, selv ved ændringer til flere hundrede medarbejdere.

Prøv Salary gratis

 

 

 

Dine ansatte får også bedre overblik

Det er ikke kun dig, der får værdi af Salarys særlige overblik. Det gør jeres ansatte også. Ved hjælp af Salarys medarbejder-app kan de ansatte eksempelvis se hvor mange feriedage, de har til rådighed, hvordan deres næste lønseddel vil se ud, og hvad status er på det udlæg, de venter på at få tilbagebetalt. Det betyder, at der kommer færre spørgsmål til dig, da de ansatte bliver mere selvhjulpne.

 

Oplev forskellen

Vil du også opleve, hvordan Salary kan give dig overblikket tilbage? Så kan du oprette dig gratis hos Salary på få minutter – og når du er klar til at skifte, kan du importere dine medarbejdere fra dit nuværende lønsystem med få klik.

Læs mere om automatiske lønsystemer her.

Har du mange ansatte, kan du naturligvis også bestille vores gratis flytteservice.

 

Opret gratis

 

Undgå at vælge forkert