Har du mere end 20 medarbejdere? Lad os tage en snak om, hvad Salary kan gøre for dig.
Enheder i Salary

Få styr på jeres virksomheds enheder

Hvad fik Karen af udstyr da hun startede, og fik vi alt retur fra Torben på hans sidste arbejdsdag? Det er nemt at miste overblikket over enheder og udstyr, hvem der har modtaget hvad, og hvad der er blevet tilbageleveret efter endt ansættelse.

Men sandheden er, at hvis der ikke er styr på virksomhedens udlån af mobiltelefoner, pc’er, arbejdstøj, værktøj, nøgler eller noget helt sjette, så kan det hurtigt blive en dyr fornøjelse.

Med Enheder i Salary får I overblikket tilbage og kan enkelt administrere både udlevering og tilbagelevering af din virksomheds enheder.

Prøv Salary gratis

 

Byd velkommen til Enheder – en del af Salary HR administration

Med Enheder kan I nu administrere jeres virksomheds enheder ét sted. Det betyder mindre administration og bedre processer for dig der arbejder med løn og HR – helt enkelt.

Enheder giver dig altså ikke bare overblikket over alle jeres udlånte enheder, men det hjælper dig også med at få enheder retur, den dag en ansat stopper. Således undgår I unødvendigt svind, kan droppe de dårlige processer og få overblikket tilbage. Helt enkelt ved at automatisere administrationen af enheder direkte der, hvor I allerede håndterer medarbejderdata, nemlig i jeres lønsystem.

 

Prøv Salary gratis

 

Undgå svind – få enheder retur når en ansat stopper

Med Enheder i Salary får du overblikket tilbage over jeres enheder, men det stopper ikke her. Du får også hjælp til at få udstyr retur når en ansat stopper i den virksomhed – helt automatisk.

Når du opsiger en medarbejder, modtager du nemlig en notifikation med et overblik over de enheder som den ansatte har fået udleveret under ansættelsen, og du kan på den måde enkelt få disse retur og undgå svind i virksomhedens udstyr.

 

Sådan håndterer du enheder i Salary

Som administrator kan du tildele en medarbejder forskellige typer enheder, indenfor en række eksisterende kategorier; IT-udstyr, Telefon, Arbejdstøj, Transport og Andet. Du har samtidig mulighed for at tilføje en note for at specificere detaljer omkring enheden. Endeligt kan I bestemme en dato for udlevering og tilbagelevering.

Under ’Medarbejder’ vælger du den ansatte som skal modtage eller aflevere en enhed. Ud for gældende medarbejder trykker du på den lille blyant > ’Rediger’ > vælg ’Enheder’ > ’Registrér enhed’:

Opret enhed

 

Under ”HR” > ”Enheder” vil du altid kunne se en oversigt over, hvilke medarbejdere som enten har udlånte eller tilbageleveret enheder:

Oversigt over enheder

Ved at klikke dig ind på den enkelte medarbejder i oversigten får du det fulde overblik over hvilke enheder medarbejderen har fået udleveret, samt de informationer I har fyldt i omkring udleveringsdato, tilbagelevering og eventuelle noter.

 

Her kan du desuden tilføje dine egne kategorier, som passer til din virksomhed ved at trykke ’Enhedskategorier’ > ’Tilføj enhedskategori’. Fyld den ønskede titel i og klik ’Tilføj enhedskategori’:

Opret enhedskategori

 

Hvis I ønsker at få et overblik over jeres enheder i en bestemt tidsperiode, kan I under ”Virksomhed” > ”Rapporter” eksportere valgte rapport som PDF eller Excel-fil:

Rapport over enheder

 

Har du opsagt en medarbejder og vil sikre dig at du får alle udlånte enheder retur, får du under ’Løn’ en notifikation på hvilke enheder den pågældende medarbejder har:

Notifikation ved endt ansættelse

 

Prøv Salary gratis

 

Drop de dårlige processer – få løn og HR ét sted

Der er mange fordele ved at samle løn og HR administration ét sted. Når du ansætter nye medarbejdere eller siger farvel til ansatte, så følger der altid administration med; der skal udbetales løn, der skal uddeles og indsamles udstyr, der skal underskrives kontrakter og meget mere.

Du har ikke brug for flere systemer, du har brug for systemer, der taler sammen, bedre processer og mere automatisering.

Læs mere om HR administration