Har du mere end 20 medarbejdere? Lad os tage en snak om, hvad Salary kan gøre for dig.

Sådan flytter du medarbejdere fra Danløn til Salary med få klik

Det kan virke uoverskueligt og tidskrævende, når du skal skifte lønsystem. Spørgsmål som “Kommer alle persondata nu også med, når jeg skifter lønsystem?” og “Hvad med medarbejdernes pension og ferie-data?” kan hurtigt melde sig.

Men du kan være ganske rolig.

Vil du skifte fra Danløn til Salary, har vi lavet en automatisk import af alle medarbejdere og deres data, så du ikke selv skal taste noget.

Med en overflytning fra Danløn til Salary, får du det fulde overblik over enhver lønudbetaling. Vi har derfor gjort det både nemt og hurtigt at skifte lønsystem til Salary. Og vi sikrer at alle data overføres automatisk, så du kan fokusere energien på din virksomhed.

 

Prøv Salary gratis

 

Hvorfor skifte fra Danløn til Salary?

Hos Salary mener vi, at det skal være nemt at håndtere og godkende løn. Derfor har vi lavet et lønsystem med et brugervenligt design, som gør det nemt for dig at forstå enhver lønoverførsel. Vi forstår også, at dit behov kan variere over tid. Derfor har vi opbygget Salary, så du nemt kan finde frem til det, du skal bruge.

Med Salary får du altså et intuitivt lønsystem, der gør lønafregning brugervenligt, uden at gå på kompromis med kvalitet og funktionalitet.

Uanset om du har brug for at indrapportere til SKAT, ATP og pensionsselskaberne eller søger effektiv og fuldautomatisk lønkørsel, hjælper Salary dig på hvert skridt ad vejen.

Prøv Salary gratis

 

 

Sådan skifter du lønsystem fra Danløn til Salary

Følg denne Danløn vejledning med 4 simple trin, når du skifter til Salary.

  1. Gennemfør vores import af medarbejdere: Findes under virksomhed → Support
  2. Vi skal blot bruge dit Danløn login og kodeord
  3. Tryk på gem når vi har hentet det hele
  4. Når der er hentet skattekort og lavet en løn, kan du tjekke, at lønnen er korrekt som normalt under den igangværende løn

Øvrige integrationer, der anbefales:

  1. Opret en ny NETS aftale til Salary, hvis vi skal lave overførsler for dig
  2. Integrer med dit bogføringssystem, hvis vi skal bogføre

 

Salary priser og Danløn priser?

Prisen for Danløn er 22 kr. pr. lønseddel. Salary findes både som gratis og betalte versioner. Når du vælger Basic versionen hos Salary koster en lønseddel derimod kun 19. kr. pr. lønseddel.

Her kan du se et overblik over, hvilke funktioner du får med de forskellige prispakker.

 

Prøv Salary gratis