Har du mere end 20 medarbejdere? Lad os tage en snak om, hvad Salary kan gøre for dig.

Hvad er et automatisk lønsystem?

Et automatisk lønsystem kan automatisere en lang række af de traditionelle opgaver, som hører til at lave løn. Hvis man ikke bruger et lønsystem, så skal man selv, manuelt, lave en række opgaver såsom at lave lønsedler, beregne skat, pension, ATP m.m., indberette disse ting samt udbetale nettolønnen til medarbejderen. Der er, med andre ord, rigtig mange ting at holde styr på, hvis man skal lave løn. Bruger man ikke et lønsystem, som kan automatisere nogle eller alle af disse opgaver, så kan man ende med at bruge tid og ressourcer, som man ellers bør bruge på andre ting, som skaber mere værdi for virksomhed, venner eller familie.

Salarys lønsystem automatiserer lønnen

Derfor er det heldigt, at Salary netop kan hjælpe med at automatisere en stor del af de opgaver, som er forbundet med at lave løn. Med Salary får du automatiseret beregninger, bogholderi, betalinger m.m. forbundet med at lave løn, og du får ovenikøbet en andre række fede features, som du kan læse mere om her. Salarys lønsystem giver et altid moderne, simpelt layout og innovative løsninger såsom Swipe.

Hvis du vil høre nærmere om, hvorfor du bør bruge Salary, så kan du eksempelvis se bogholder, Frederik Sandgrav fra Sandgrav Solutions forklare om, hvordan Salary er et smart lønsystem, som automatiserer lønopgaverne.

Prøv Salary gratis
Undgå at vælge forkert