Har du mere end 20 medarbejdere? Lad os tage en snak om, hvad Salary kan gøre for dig.
Digital signatur med Salary

Digital signatur – hurtigt, enkelt og sikkert

Er du træt af papirs tunge og tidskrævende kontraktsigneringer? Så er der gode nyheder til dig. Som en del af Salarys HR administration, tilbyder vi nu digital signering af kontrakter – hurtigt, enkelt og sikkert.

Ud over de juridiske krav som følger med som arbejdsgiver, så er ansættelseskontrakten også en vigtig del af din nye medarbejders onboarding proces. For mange medarbejdere giver onboarding perioden dem et vigtigt indtryk af deres nye arbejdsplads og sætter tonen for det videre forløb.

Det er desværre et område, hvor man stadig oplever en del udfordringer, hvilket blandt andet resulterer i, at en fjerdedel af nyansatte allerede søger videre indenfor det første år*. Faktisk viser en undersøgelse fra Gallup, at op imod 88% medarbejdere ikke mener at deres virksomhed gør et godt stykke arbejde i deres onboarding proces. Én af udfordringerne som påpeges, er at virksomhedens onboarding er for proces- og papirs tung**.

Der er med andre ord en del at gøre for at sørge for at dine nye medarbejdere får en god start og at de har lyst til at blive i din virksomhed i lang tid. Et godt sted for virksomhederne at starte er, ved at flytte fokuset fra papirarbejde til mennesket. Så hvorfor ikke starte allerede ved underskrivelsen af dine nye medarbejders ansættelseskontrakt?

 

Oplev digital kontraktsignering med Salary

Efterhånden som din virksomhed vokser, så oplever du sandsynligvis også at administrationen vokser med. Ikke mindst når du byder velkommen til nye medarbejdere. Med digital signatur i Salary tager du et skridt imod en bedre proces og kan vinke farvel til tidskrævende signeringer.

Øg sikkerheden og gem vigtige dokumenter digitalt, så du og medarbejderen altid har den seneste version lige ved hånden. Dermed slipper du også for manuelt dobbeltarbejde, og kan administrere medarbejderdata der, hvor du allerede arbejder med dine medarbejderdata – i dit lønsystem.

Prøv Salary gratis

 

Send dine kontrakter til digital signering på få minutter

Med Salary Premium har du adgang til alle vores HR funktioner, heriblandt dokumenthåndtering og digital kontraktsignering. Du finder funktionen under HR > Dokumenter. Herefter vælger du den PDF fil, som skal underskrives og udfylder information om dokumentet samt modtager.

Når dokumentet er oprettet, sendes dette til underskrivelse via mail, hvor man kan vælge at underskrive med sms eller MitID. Dokumentet kan derefter tildeles medarbejderen i Salary. Læs den fulde guide til digital kontraktsignering.

Så vink farvel til de papirs tunge og tidskrævende kontraktsigneringer, og øg sikkerheden ved at gemme vigtige dokumenter og kontrakter digitalt, så har du og dine medarbejdere altid den seneste version lige ved hånden – hurtigt, enkelt og sikkert.

 

*kilde: https://garuda.dk/vi-tilbyder/onboarding/
**kilde: https://www.saplinghr.com/10-employee-onboarding-statistics-you-must-know-in-2022

 

Løn og HR er bare nemmere med Salary

Med HR administration i Salary får du en mere enkel hverdag, med mere automatisering og bedre overblik. Læs med, og se hvad HR administration kan gøre for dig.

Læs mere om HR administration Prøv Salary gratis