Overvejer du nyt lønsystem? Book uforpligtende snak her.

Xena

En stærk platform til vokseværk

Alle firmaer skal lave regnskab. Dét er netop kernen i Xena. På bare få minutter er du klar til at sende din første faktura.
For enkeltmandsvirksomheder kan det være nok. Og vi er kun glade for at kunne hjælpe. Men efterhånden som din virksomhed vokser ændres dine behov. Xena vokser derfor i takt med dig.

Udover de almindelige regnskabsfunktioner kan du også styre tilbud, ordrer og fakturaer, lagerstatus, automatisk bilagsregistrering, bankafstemning, og nu også bogføre lønnen fra Salary.

Der er også mange andre ting der påvirker et regnskab. Hvad nu hvis du kunne koble dem sammen og styre det fra ét sted? Det kan du med integrationer fra vores appstore.
Dét er grunden til at vi siger at Xena er hele virksomhedens platform. Du kan sammensætte præcis den løsning du har brug for så din virksomhed vokser.

Sådan forbinder du Salary med Xena
Ved at forbinde Salary med Xena overføres alle data automatisk til Xena. Det vil sige, at både lønkørsel, udbetaling, indberetning og bogføring bliver klaret automatisk. Det er let for både bogholderen og virksomhedsejeren.

GUIDE: Vi har skrevet en guide til, hvordan du forbinder Salary lønsystem med Xena.

LÆS MERE:

Xena

Sådan opsætter du en integration i Xena.