Overvejer du nyt lønsystem? Book uforpligtende snak her.

Husker du at opdatere din lovpligtige arbejdsskadeforsikring?

Sager om arbejdsulykker hvor virksomheden ikke er forsikret korrekt, løber i gennemsnit op i cirka 17,5 millioner kroner i erstatning og sagsomkostninger. Det kan altså blive rigtig dyrt, hvis ikke du husker at opdatere forsikringen, når virksomheden vokser.

Omvendt, så kommer du hurtigt til at betale for meget for din forsikring, hvis du ikke husker at opdatere forsikringen, når medarbejdere forlader virksomheden. Ingen har lyst til at betale forsikring for medarbejdere, som ikke længere er aktive i virksomheden.

Arbejdsskadeforsikringen er altså en drilsk størrelse. Den er lovpligtig, og vigtig for at holde virksomheden og dine ansatte beskyttet i tilfælde af en arbejdsulykke, men den skal opdateres hver evig eneste gang, der er udsving i medarbejderstaben.

Der er dog gode nyheder for Salary kunder, der er (eller ønsker at være) forsikret hos Codan. Vi har nemlig bygget en integration mellem Salary og Codan som sikrer, at forsikringen opdateres automatisk, når du ansætter eller afskediger ansatte i lønsystemet. Så slipper du for at bekymre dig om, hvorvidt dine ansatte er ordentligt dækket, eller om du betaler for meget for jeres forsikring.

En af kunderne, der har synkroniseret lønsystemet med arbejdsskadeforsikringen, er virksomheden Digura. I denne video fortæller de, hvordan integrationen har givet dem ekstra tryghed i hverdagen.

 

 

Du sætter integrationen op i Salary under Virksomhed > Forsikring. Her kan du også bestille et tilbud på arbejdskadeforsikring hos Codan. Læs mere om Codan integrationen.

Hold jeres arbejdsplads sikker. Læs vores guide om gode råd til at undgå skader og indbrud på arbejdspladsen, der ellers kan koste jer dyrt.

Prøv Salary gratis

 

Få en 30-minutters gennemgang

Laver du løn i et andet lønsystem, og savner denne funktion, så skynd dig at skifte til Salary.
Du kan bestille en skræddersyet gennemgang af Salary her.

Få gratis gennemgang