Har du mere end 20 medarbejdere? Lad os tage en snak om, hvad Salary kan gøre for dig.

Hvad koster et lønsystem?

Hvis du er en virksomhedsejer, kan det virke ironisk, at du skal betale for en software, der hjælper dig med at betale dine medarbejdere. Men det er meget let at se, hvor investeringen er det værd, når du ser, hvor meget lettere lønsystemer gør processen.

Et lønsystem overfører ikke bare penge fra din virksomhed til dine medarbejdere – der er mange andre funktioner, der kan udføres gennem lønsystemer. Det kan trække og betale skatter, håndtere medarbejdergoder, og nogle kommer endda fuldt udstyret med HR-funktionalitet.

Hvis du vil vide mere om, hvad der ligger bag omkostningerne ved et lønsystem, så læs videre.

Prøv Danmarks letteste lønsystem

 

Opdeling af omkostninger ved et lønsystem

Hvor meget koster et lønsystem? En række faktorer påvirker den måde, lønsystemer prissættes på. Forskellige leverandører har forskellige prissætningsmodeller, men kan have nogle ting til fælles.

Der er meget, der kan indgå i omkostningerne ved et lønsystem. Med alle niveauerne og funktionerne kan prissætning blive forvirrende, så lad os se på, hvad der ligger bag prisen på et lønsystem.

Prissætningsmodeller for lønsystemer

Prisen på lønsystemer afhænger normalt af antallet af medarbejdere og niveauet af funktioner. Der er tre almindelige prissætningsplaner for lønsystemer:

Månedligt abonnement plus abonnement pr. medarbejder pr. måned

I en software-as-a-service (SaaS) prissætningsmodel betaler virksomheder en månedlig pris for at få adgang til softwaren gennem skyen. Den mest almindelige abonnementsplan for et lønsystem er en månedlig betaling plus en månedlig betaling pr. medarbejder.

Månedlige abonnementsplaner kommer ofte i flere niveauer med varierende niveauer af funktioner og tjenester. De dyreste planer kan omfatte mere teknisk support, HR-rådgivning og en dedikeret regnskabsfører.

Denne mulighed er populær blandt virksomheder i alle størrelser, fordi den månedlige pris er lille, og omkostningerne pr. medarbejder pr. måned er skalerbare. Virksomheder har også fleksibilitet i de funktioner, de vælger at implementere.

Månedligt abonnement

Nogle leverandører tilbyder en månedlig abonnementsplan, der inkluderer et ubegrænset antal medarbejdere. Disse løsninger har imidlertid generelt begrænset funktionalitet og support.
De ideelle kunder til månedlige abonnementsplaner er små virksomheder, der ikke har omfattende lønbehov. Større virksomheder vil sandsynligvis have brug for mere omfattende funktioner som skatteafgivelse og muligheden for at redigere medarbejderlønsedler.

Enkle priser

Salary spilder ikke din tid med komplicerede prisberegninger. Vi har skabt en prisstruktur, der er nem at forstå. Der er tre muligheder, ingen abonnement og ingen binding.

Prøv Salary i dag

 

Yderligere omkostninger at overveje

Der er nogle ekstra omkostninger, som du skal tage højde for, når du leder efter det rigtige lønsystem til din virksomhed. Hvis du vælger en cloud-baseret løsning, dækker abonnementsprisen ofte implementerings-, vedligeholdelses- og kundesupportomkostninger, uanset hvilken plan eller niveau du vælger.

Overførsel af dine eksisterende medarbejder- og løndata til en ny løsning kan være tidskrævende og dyrt med nogle lønsystemer. Dette kan føre til yderligere omkostninger til datamigration, såsom omkostninger til professionel konsulentbistand, datamapping og validering af løndata, installation af hardware eller software og sikring af dataintegritet. Det er derfor vigtigt at vurdere, hvor meget datamigrationsprocessen koster. Tjek også, om overførslen af data vil medføre nedetid, og i så fald hvor meget denne afbrydelse vil koste din virksomhed.

Derfor har vi gjort det simpelt og gratis at flytte dine data til Salary. Hvis du har mange medarbejdere, kan du i de fleste tilfælde bruge vores importværktøj til at flytte deres data sikkert til Salary med bare nogle få klik. Hvis det er mere krævende, vil vores gratis flytteservice håndtere opgaven, så du kan komme i gang hurtigt.

Prøv Salary i dag

 

Spørgsmål at stille, når du vælger en prisplan for et lønsystem

Tilbyder softwaren en gratis plan?

De fleste gratis lønsystemplaner tillader brug af de grundlæggende funktioner uden omkostninger. Hvis du har et lille team, bør disse gratis funktioner være tilstrækkelige for dine lønbehov. Og hvis du beslutter dig for at opgradere til en betalt plan, vil du være bedre rustet til at træffe en beslutning, da du allerede har prøvet og testet softwaren.

Er der nogen skjulte omkostninger?

Nogle software-prisplaner inkluderer skjulte omkostninger såsom omkostninger til datamigration og integration. Selv en gratis plan kan have skjulte omkostninger såsom implementering, træning og omkostninger til datamigration. For at sikre fuld prisgennemsigtighed, må du ikke glemme at spørge om de skjulte omkostninger.

Prøv Salary gratis

 

Er du klar til at købe et lønsystem?

Nu hvor du ved, hvordan du vælger en prisplan, der passer bedst til dit budget, er det tid til at vælge et lønsystem, der imødekommer dine unikke forretningsbehov.

Vi ved, at budgettering for et lønsystem kan være overvældende. Ingen virksomhedsejer elsker ideen om at tilføje ekstra udgifter til deres månedlige eller årlige budget. Men det er ingen hemmelighed, at effektiv og præcis lønadministration er en nødvendighed for enhver virksomhed.

Salarys lønsystem er det enkle valg. Mere end 10.000 virksomheder har allerede taget det enkle valg og skiftet til Danmarks nemmeste lønsystem. Nu er det din tur.

Salary er enkelt og hjælper dig med at automatisere administrative opgaver og processer, så du både sparer på budgettet, men også på den tid, du bruger. Der kan også være store besparelser ved at skifte lønsystem.

Opret din konto gratis og uden forpligtelse på bare 2 minutter.

Prøv Salary gratis