Har du mere end 20 medarbejdere? Lad os tage en snak om, hvad Salary kan gøre for dig.
Udlæg

Sådan bogfører du udlæg i kategorier

Åh ikke igen.
Sådan er der sikkert mange medarbejdere og bogholdere der tænker hver gang der skal laves udlæg. Håndtering af udlæg kan hurtigt blive en besværlig, og tidskrævende affære hvis du ikke har et system til at holde styr på indsamling af kvitteringer, godkendelser, og refusion til medarbejdere.

Der er fordele for både medarbejdere og lønadministratorer ved at håndtere udlæg direkte i lønsystemet, og derfor er Salarys Udlægshåndtering også blevet en populær funktion hos mange virksomheder, og nu bliver løsningen endnu bedre.

Prøv Salary gratis

 

Bogfør udlæg i kategorier

Vi har gjort det muligt at vælge hvor de forskellige udlægskategorier bogføres. Du kan selv oprette de kategorier du vil have og mappe dem til den bogføringskonto udlægget skal bogføres på, så alle udlæg lander pænt i regnskabet. Find funktionen under Registrering > Udlægshåndtering

 

Udlægskategori uden mapning

Mapning af udlægskategori

Ved klik på blyanten kan du redigere navn og vælge bogføringskonto:

 

 

 

Efter mapning af udlægskategori

 

Nemt for både medarbejdere og lønadministrator

Salarys Udlægshåndtering er en god investering, hvis jeres ansatte jævnligt har udlæg, og løsningen understøtter både køb på firmakort og privatkort.

Medarbejderne kan nemt dokumentere deres udlæg og holde styr på deres kvitteringer mens de er på farten. De tager blot et billede af deres kvittering ved hjælp af deres Salary medarbejder app som de i forvejen har på telefonen og bruger til at registrere tid, fravær, og kørsel. Dette gør håndtering af udlæg mere enkelt for medarbejderne, da de ikke behøver at lære et nyt system, og kan styre alt i Salary der vedrører deres løn.

Som lønadministrator sparer du tid, slipper for at taste medarbejdernes udlæg, og behøver ikke rykke medarbejderne for manglende kvitteringer. Kvitteringerne indsamles nemt, og ligger til godkendelse i Salary. Efter godkendelse tilføjes de automatisk til medarbejderens lønseddel. Samtidig sendes det hele til jeres regnskabssystem på de bogføringskonti du har valgt.

Denne video viser hvordan Udlægshåndtering fungerer.

 

 

Få styr på jeres udlæg

Udlægshåndtering er inkluderet i Salarys Premium pakke, men kan også tilkøbes som tillægsmodul hvis du bruger Salary Basic. Vil du se nærmere på funktionen, så få en gennemgang her.

 

Få gratis gennemgang