Har du mere end 20 medarbejdere? Lad os tage en snak om, hvad Salary kan gøre for dig.

Nu kan fitnessbranchen og bowlingcentrene åbne op til en mere enkel hverdag med Salary

Efter måneder med lukning pga. COVID-19 restriktioner, kan fitnessbranchen og aktivitets- og bowlingcentrene nu igen åbne dørene for kunderne. En fantastisk nyhed for branchen især, men også for alle danskere der har savnet aktivitet og sved på panden under COVID-19 lockdown.

 

Spar tid og slip for tastearbejde

Men der er flere gode nyheder til de danske fitness-, bowling-, og aktivitetscentre. Salary er nu integreret med managementsystemet FlexyBox, så FlexyBox kunder kan spare tid og reducere tastearbejde, når der skal laves løn. Med integrationen er det muligt at overføre medarbejdernes registrerede timer i FlexyBox til Salary lønsystemet via Excel import hver måned, når der skal laves løn. Udover muligheden for at overføre timer får kunderne også glæde af lønsystemets store brugervenlighed og automatisering af lønprocessen.

Prøv Salary gratis

 

Branchespecifikke fordele

Samarbejdet åbner op for en række branchespecifikke fordele, f.eks. får fitnesscentre fuldt overblik over bl.a. lønomkostninger pr. fremmøde eller lønomkostninger pr. holdfremmøde. Bliver et hold aflyst pga. for få tilmeldte, eller er instruktøren syg, så forsvinder holdlønnen automatisk. Samtidig kan der opsættes regler for, hvordan medarbejderne skal aflønnes i forhold til omsætning, eller pr. gæst pr. time. Aften- og nattillæg udregnes også automatisk ud fra tidsregistreringerne.

Det er også muligt at holde overblik over faktorer såsom lønprocent i forhold til omsætningen, eller lønomkostninger pr. gæst pr. time. Hvis de ansatte møder for sent, eller bliver længere, kan man også opsætte regler for, hvordan dette skal aflønnes

 

Hvem er FlexyBox

Siden 2002 har FlexyBox leveret brugervenlige systemer til fitness, bowling, og aktivitetscentre samt restaurationsbranchen, og tilbyder i dag en bred vifte af systemer indenfor blandt andet vagtplanlægning, tidsregistrering, POS, booking, og lagerstyring.

Læs mere om FlexyBox

 

Få mere tid til at udvikle forretningen

Salary gør det nemmere at drive virksomhed. Vi automatiserer og forenkler administrationen, så du har frie hænder til at effektivisere og udvikle forretningen. Har du spørgsmål eller brug for hjælp til integrationen, er du velkommen til at skrive til os på kontakt@salary.dk.

 

Prøv Salary gratis