Har du mere end 20 medarbejdere? Lad os tage en snak om, hvad Salary kan gøre for dig.

Lønsystem til lille virksomhed – guide

Lønsystem til lille virksomhed – hvad skal du være opmærksom på, og hvordan finder du det bedste lønsystem? Der er en lang række fordele ved at anvende et automatiseret lønsystem i din lille virksomhed, så du undgår dumme fejl på lønsedlerne, og sparer en masse tid på administration. Når du skal vælge lønsystem, er der en række funktioner, som systemet som minimum bør have. I dette blogindlæg får du anbefalinger til valg af lønsystem, hvilke fordele du som lille virksomhed kan få med et automatiseret lønsystem, og hvad vi hos Salary kan tilbyde dig af services.

Prøv Salary gratis

 

Hvilke funktioner bør et lønsystem til lille virksomhed have?

Jo færre medarbejdere, jo mindre administrativt arbejde er der selvfølgelig med løn, personalegoder, tidsregistrering, pension mm., og man kan derfor være fristet til at lave alt arbejde manuelt. Men manuelle administrative opgaver er tidskrævende, også for en lille virksomhed. Du risikerer at blive demotiveret i dit vigtige arbejde for virksomheden, som handler om at skabe vækst, fordi du ender med at fortabe dig i administrative processer. 

Hvis du ender med at bruge et automatiseret lønsystem, er der her en række gode råd til funktioner, som systemet som minimum bør have: 

 • Integrationer med samarbejdspartnere: Vælg med fordel et lønsystem, som kan integreres med de andre systemer, som du bruger i hverdagen
 • Automatisk bogføring: Der er meget tid at spare ved at lade lønsystemet bogføre lønnen automatisk i dit regnskabsprogram.
 • Automatisk udbetaling og beregning af medarbejdernes løn
 • Automatisk indberetning og overførsel af AM-bidrag, A-skat, ferie og pension
 • Brugervenligt design: Lønsystemet skal være intuitivt, overskueligt og brugervenligt. Både for de ansatte og lønadministratoren.
 • Hurtig support: Det er vigtigt at vide, at der er god og hurtig hjælp at hente, hvis det bliver nødvendigt, eller man har spørgsmål til systemet
 • Innovation: Lønsystemet skal følge med tiden og udviklingen, så der hele tiden er mulighed for at optimere og effektivisere
 • Høj kundetilfredshed (Salary har fem stjerner på Trustpilot)

Du kan læse meget mere om danske lønsystemer og få gode råd til, hvad der er vigtigt at kigge efter, når du skal vælge lønsystem til lille virksomhed. 

Prøv Salary gratis

 

Gratis lønsystem til lille virksomhed med Salary

Hvis du ejer en virksomhed med 1-3 medarbejdere og vil bogføre manuelt, tilbyder Salary sin service gratis. Du har også mulighed for at tilkøbe Basic eller Premium pakken, hvis du vil automatisere din løn og dermed spare endnu mere tid. Med Salary kan du som lille virksomhed få et billigt (eller gratis) lønsystem op at køre på få minutter og gøre din hverdag mere enkel. 

Undgå manuelt arbejde med automatiseret lønsystem til lille virksomhed

Ønsker du at spare en masse tid på unødvendigt manuelt arbejde og at hjælpe dig selv og din virksomhed med at lægge tid og fokus de rigtige steder, er et automatiseret lønsystem det eneste rigtige at bruge. 

Der er utroligt mange ting, som du skal være opmærksom på ifølge lovgivningen, når der skal udarbejdes lønsedler, og ofte fører det til frustration og fejl, når det gøres manuelt. Hvis du arbejder manuelt med dine lønsedler, skal du indberette til både SKAT, ATP, Feriekonto og pension, og du skal manuelt sende lønsedler til dine ansatte, overføre løn til dine ansatte, samt betale til SKAT, ATP, feriepenge mm. 

Indberetning er både tidskrævende og frustrerende at udføre manuelt, selv for en bogholder, og du gør derfor dig selv og din lille virksomhed en stor tjeneste ved at bruge et højt automatiseret lønsystem som Salary. Med Salarys lønsystem bliver der automatisk sørget for, at alle beløb indberettes og betales til tiden, at lønnen medregnes og overføres til de ansatte, og at dine ansatte modtager sine lønsedler til tiden. 

Salary er kendt for sit brugervenlige lønsystem, og med Salarys højt automatiserede lønsystem til en lille virksomhed får du kontrollen og overblikket tilbage, så du i stedet kan bruge mere tid til udvikling og vækst for din virksomhed.

Prøv Salary gratis

 

Lønsystem med integrationer

Salary har gjort det nemt og enkelt for dig og din virksomhed, når der skal laves løn med integrationer. Det er altid vigtigt for en virksomhed at spare tid og penge og undgå at lave fejl så vidt muligt. Med Salary får du de dybeste og bedste integrationer til dine bogføringssystemer og tidsregistrering. Du kan også vælge at bruge din egen platform med information omkring arbejdstimer, medarbejdere og integrere det med vores åbne og omfattende API

Nedenfor kan du se en oversigt over nogle af de integrationer, som Salary tilbyder indenfor forsikring, HR, pension, regnskab og tidsregistrering. Og hvis du savner en integration, kan vi ofte finde ud af det sammen. 

 • Dinero: Få bogført dine betalinger af A-skat og AM-bidrag direkte i dit regnskab, og sæt dit lønarbejde på næsten 100 % autopilot
 • Billy: Dine lønbilag kan automatisk blive bogført direkte i dit regnskab ved at integrere Billy og Salary programmerne til hinanden
 • Relion: Spar tid ved at overføre alle godkendte tidsregistreringer i Relion til Salary med ét enkelt klik. 
 • Grandhood: Få overført de månedlige pensionsindbetalinger til Grandhood automatisk via din NETS aftale og integration med Salary

Danske lønsystemer for lille virksomhed

Der findes et utal af danske lønsystemer, og det er derfor vigtigt, at du vælger det helt rigtige for dig. Vi har samlet 7 gode råd til dig, som skal vælge blandt danske lønsystemer, så du kan få en mere enkel hverdag uden besværlig administration med manuelt tastearbejde. 

Prøv Salary gratis

 

Fordele ved at bruge Salary som lønsystem til lille virksomhed

 • Automatisk bogføring
 • Intuitiv og brugervenlig oplevelse
 • Stærke integrationer
 • Automatisk indberetning og betaling til ATP, SKAT, feriekonto, pension
 • Medarbejder-app til fravær, udlæg, tidsregistrering og kørsel
 • Lønoverblik i realtid
 • Man behøver ikke være regnskabsuddannet
 • Gratis 0-indberetning
 • Lynhurtig support
 • Ingen binding

Spar penge og tid med Salarys lønsystem 

Få et brugervenligt, højt automatiseret og billigt lønsystem med Salary. Salary er et lønsystem, som alle kan bruge, og ved at bruge et automatiseret lønsystem forenkler du de administrative og tidskrævende processer. Spar tid og penge, få gladere medarbejdere og sidst men ikke mindst – få mere tid til at skabe værdi og vækst for din virksomhed.

Opret din virksomhed nu – uden binding og uden abonnement.

Prøv Salary gratis