Har du mere end 20 medarbejdere? Lad os tage en snak om, hvad Salary kan gøre for dig.
salary swipe

Akut mangel på arbejdskraft i Danmark: Sådan tiltrækker du medarbejdere hurtigt og nemt.

Hvis du også mangler arbejdskraft for tiden, er du ikke alene. Denne sommer lider rekordmange virksomheder af stor personalemangel. Her kan du læse lidt om, hvordan fleksibel lønudbetaling kan være den store, saftige gulerod, der får dig til at skille dig ud fra mængden af arbejdsgivere, og tiltrække de unge medarbejdere.

Det skal ikke være nemt! Corona-testcentrene har længe hapset en stor del af arbejdskraften med sikre jobs til høje lønninger, og selvom nedtrapningen af testkapaciteten betyder, at mange af de ansatte i centrene er jobsøgende igen, er de tilsyneladende blevet sværere at tiltrække. Samtidig strømmer turisterne til store dele af landet og diverse restriktioner, krydret med coronapas, har kompliceret situationen yderligere. Flere restauratører må f.eks. dagligt afvise folk i døren, og det kan virke nådesløst i en tid, der har været udfordrende nok for netop hotel- og restaurantionsbranchen. Men der er hjælp at hente.

 

Nøglen er fleksibilitet

Netop de brancher der i høj grad mangler arbejdskraft, er især attraktive på grund af de fleksible arbejdstider, der går godt i spænd med f.eks. studieliv og fritidsinteresser. Der er andre parametre, der også kan lokke til, som f.eks. et afslappet, sjovt og uformelt fællesskab med andre unge, eller god erfaring indenfor servicefaget. Men når lønnen er, som den er, vinder fleksibiliteten, som f.eks. at kunne snuppe vagter, vælge vagter, bytte vagter og arbejde på flere tider af døgnet, alle ugens syv dage.

Men med Salary strækker fleksibiliteten sig også til lønudbetalingen. Og dét kan være guleroden, der adskiller dig fra flokken af sulte arbejdsgivere, og lokker de nødvendige medarbejdere til. Der har aldrig været et bedre tidspunkt til at sætte lønnen fri.

Prøv Salary gratis

 

Tilbyd fleksibel lønudbetaling og stå stærkere

Vidste du at 75% af 18-24-årige finder det mere sandsynligt at blive i et job med fleksibel lønudbetaling? Fremtidens medarbejder vil i højere grad forvente at kunne styre sine egne penge. Det fik vi bekræftet, da vi gik på gaden med et kamerahold, for at blive klogere på danskernes holdning til fleksibel løn.

 

Det kan også være frustrerende at vente på lønningsdagen hvis der er lavvande i kassen, og man skal til Skagen med vennerne, til strandfest i weekenden, tandlægen finder et hul, fladskærmen er på tilbud, eller iPhonen skal til reparation.

Med Swipe kan de nemlig få udbetalt deres optjente løn, når de har lyst – med ét swipe fra mobiltelefonen. Det er slut med at vente på lønnen, og dét er særligt attraktivt for de yngre medarbejdere.

Som arbejdsgiver sætter du rammerne for, hvor meget dine ansatte kan swipe per lønperiode. Herefter bestemmer de selv, og du slipper for yderligere administration. Det giver glade medarbejdere, der gør kunderne endnu gladere – og det giver dig en stærk fordel, når der skal tiltrækkes eller fastholdes medarbejdere. Vi har allerede en lang række virksomheder der bruger Swipe, og du kan også blive en af dem, der tilbyder dine ansatte et alternativ, og dermed får lettere ved at tiltrække arbejdskraft.

 

Kom i gang med at tiltrække nye medarbejdere

For at tilbyde Swipe og høste de mange andre fordele ved Salarys brugervenlige og automatiserede lønsystem, skal du oprette dig her.

Hvis du allerede bruger Salary, er Swipe inkluderet i Salarys Premium pakke. Er du Basic kunde, kan du opgradere til Premium eller tilkoble Swipe som et tillægsmodul, hvor du betaler 10 kroner per medarbejder, der bruger Swipe i en lønperiode. Prisen er den samme, uanset om medarbejderen laver ét eller flere swipes, og du betaler kun for dem, der bruger servicen. Du aktiverer Swipe under Virksomhed > Overførsler > Swipe

Det tager kun 1 minut, så er du i gang.

 

Læs mere om swipe, og skynd dig at få en masse gode medarbejdere i hus.

Læs mere