Grandhood

Grandhood er Danmarks nemmeste, mest fleksible og digitale firmapension for selvstændige og ansatte i små og mellemstore virksomheder.

Grandhood er en firmapensionsopsparing og forsikringsordning, hvor dine medarbejdere via appen altid har overblik over deres pensionsopsparing og forsikringsdækninger.

Det der gør Grandhood helt specielt er at det er helt op til den enkelte medarbejder hvad de ønsker at spare og til pension og hvilke forsikringer de ønsker. For dig som arbejdsgiver er du heller ikke forpligtet til at betale noget pensionsbidrag. Du kan altså tilbyde din medarbejder en fantastisk firmapensionsordning, som i sig selv er et aktiv, uden at du er forpligtet til at indbetale til den.

Det er helt op til dig, hvor mange medarbejdere, der skal indgå i pensionsordningen. Det er det, vi kalder, en 100% frivillig og fleksibel firmapension. Alt hvad virksomheden betaler, er 59 kr/md per deltagende medarbejder, og så er vores årlige omkostninger for medarbejderen forventeligt maksimalt 0,62%, hvilket er blandt markedets billigste.

Med Grandhoods integration til Salary overføres de månedlige pensionsindbetalinger til Grandhood automatisk via din NETS aftale.

Læs mere om Grandhood