Har du mere end 20 medarbejdere? Lad os tage en snak om, hvad Salary kan gøre for dig.

Grandhood

Grandhood er firmapension, men ikke som du kender det.

For det må godt være fedt at have pension. Og nemt. Grandhood er digital firmapension, skabt med udgangspunkt i dine behov og den måde du driver virksomhed på i dag. Derfor Grandhood er firmapension for dig, der ikke gider agere sekretariat samtidig med, at du passer dit arbejde.

Vores integration med Salary har gjort pension endnu nemmere, nu snakker dit lønsystem nemlig sammen med fremtidens pensionssystem. Det betyder, at du slipper for dobbeltarbejdet ved at oprette medarbejdere og rette deres oplysninger i to systemer. Nu henter Grandhood automatisk dine medarbejderes oplysninger, når de er oprettet hos Salary. Pension behøver nemlig ikke være svært. I hvert fald ikke hos Grandhood.

For bare fordi du først skal bruge din pension, den dag du bliver gammel, behøver oplevelsen af pension ikke være gammeldags.

Vi tilbyder to ordninger; All Inclusive og Mix’n’Match. Begge er helt digitale, så I får samme gode oplevelse, uanset hvilken I vælger.

All Inclusive er for jer, der er over 5 ansatte. Og er inklusion på flere niveauer. Her er alle medarbejdere og alle forsikringer nemlig inkluderet. Det er også her, I får de billigste forsikringer.

Mix’n’Match er for jer, der er op til 5 ansatte, eller for jer, der bare foretrækker mere valgfrihed. Her er nemlig fuld selvbestemmelse til at vælge selv. Både til at vælge, hvem der skal være en del af ordningen og til at vælge sin egen forsikringspakke.
Intet bøvl. Bare pension.

 

I Salary forbinder du til Grandhood under Integrationer > Pension

Læs mere om Grandhood