Har du mere end 20 medarbejdere? Lad os tage en snak om, hvad Salary kan gøre for dig.

Simpel og brugervenlig lønafregning med Salary

Lønafregning behøver hverken være en svær eller kompliceret disciplin. Det simple Salary lønsystem gør det nemlig let for enhver at få overblik over de ansattes løn.

Når først dine medarbejdere er oprettet i lønsystemet, skal du nemlig blot godkende de enkelte lønsedler en gang i måneden. At godkende løn er altså din vigtigste opgave i Salary.

Uanset om dine medarbejdere er ansat på timebasis eller er fastansat, er lønafregning gjort simpelt og overskuelig for både store og små virksomheder.

Når du har godkendt lønsedlerne, sørger Salary for udbetalingen til dine medarbejdere, hvis du har en NETS aftale. Skal der indbetales til pension, ATP og SKAT, klarer systemet også det til de forskellige deadlines ved at lave en overførsel via NETS.

Så slipper du for at sidde til langt ud på aftenen og bogføre løn for hver af dine medarbejdere og udbetale lønnen manuelt.

 

Prøv Salary gratis

 

Sådan beregner du løn til fastansatte og timelønnede

Ligemeget om dine medarbejderne i din virksomhed er ansat på fast eller timebasis, sørger Salary for at beregne og udbetale løn.

Du skal hverken være bogholder eller regnskabsuddannet for at få gavn af Salary til lønafregning.

Begynd med at oprette en lønaftale for dine medarbejdere. Det gør du ved at trykke “tilføj medarbejder”:


Udfyld derefter de tre følgende punkter for medarbejderen:

  1. Stamdata – Navn og adresse
  2. Kommunikation – Sprog på lønsedlen og hvordan løn skal udbetales
  3. Bankinformationer og skattekort – Hoved eller bikort

Når informationerne er udfyldt, går du videre til at angive ansættelse, løn, personalegoder, ferieordning og pension. Det er under “ansættelse”, at du angiver, om din medarbejder er fast eller timelønnet.

Du skal kun oprette medarbejdere en gang. Når medarbejderens løn er på plads, skal du blot sørge for at registrere eventuelle timer og andre variable løndele og herefter godkende lønsedlerne. Det skal du gøre senest den næstsidste bankdag inden kl. 10 i måneden for, at lønnen bliver udbetalt i rette tid hvis du bruger NETS til udbetaling, ellers kan du vente helt til den sidste i måneden.

Du kan i vores Help-univers finde en detaljeret vejledning over, hvordan man godkender lønsedler i Salary:

 

Guide: Godkendelse af løn i Salary

 

Hvis der sker ændringer i dine ansattes lønforhold, kan du nemt ændre i informationerne under dine lønaftaler. Så nemt er det at udbetale løn.

Prøv Salary gratis

 

Registrer arbejdstimer simpelt og nemt for timeansatte

Tidsregistrering er nødvendigt for dig med timelønnede medarbejdere. Aflønning efter timearbejde kan også være relevant ved fakturering, når kunder skal faktureres for den tid, der er brugt på en arbejdsopgave.

For at du kan bevare overblikket, har Salary gjort tidsregistrering nem. Du vælger nemlig selv, hvordan du ønsker at registrere tiden.

Foretrækker du at samle tidsregistreringen en enkelt gang om måneden eller ønsker du et mere detaljeret indblik i timebilledet for dine ansatte? Du vælger selv, om du vil bruge simpel eller detaljeret timeregistrering.

Simpel tidsregistrering giver dig en overordnet løsning til at registrere din medarbejders arbejdstid. Med den simple metode kan du registrere for en hel lønperiode ad gangen.

Her indtaster du blot det samlede antal timer, som du ønsker at registrere for de enkelte timesatser i den valgte periode. Salary klarer resten!

Detaljeret tidsregistrering giver dig mulighed for at registrere timer og satser for hver eneste dag.

Du får et detaljeret indblik i arbejdstimerne, og hvordan de fordeler sig over længere tid.

Ønsker du eventuelt at optimere dine medarbejders arbejdstid? Den detaljerede metode giver dig specifikke data om, hvordan tiden bruges på de enkelte arbejdsopgaver.

 

Få lønafregning ved hånden med medarbejder-appen

Med medarbejder-appen kan dine medarbejdere selv registrere oplysninger som arbejdstid og feriedage. Afhængigt om dine ansatte er fastansatte eller timelønnede kan de bruge appen på forskellig vis.

Fastansatte har mulighed for at registrere deres feriedage og holde øje med, om de bliver godkendt af virksomheden. Ansatte kan også se tidligere lønsedler og informationer om bank og løn mv.

Timeansatte kan bruge appen til at angive deres arbejdstimer. Når medarbejderen registrerer timer i appen, vil de også blive underrettet, når timerne er blevet godkendt af virksomheden. Timeansatte har ligeledes adgang til informationer om den ansatte, som virksomheden har registreret i lønsystemet.

Med appen bliver det nemmere for dig og dine medarbejdere at holde det fulde overblik over enhver arbejdsopgave. Du har nemlig altid dine medarbejders informationer lige ved hånden.

Samtidig slipper du for at indtaste timer og ferie for den enkelte medarbejdere. Din vigtigste opgave er blot at godkende opgørelserne.

 

Prøv Salary gratis