Har du mere end 20 medarbejdere? Lad os tage en snak om, hvad Salary kan gøre for dig.
eboks og salary

Salary gør det mere enkelt at lave løn, og indgår direkte samarbejde med e-Boks

Salary gør det mere enkelt for små- og mellemstore virksomheder at lave løn til de ansatte. Automatisering, simplificering og effektivitet er nøgleord for forretningen, der nu indgår direkte samarbejde med e-Boks om levering af lønsedler.

Et udvalg af mere eller mindre komplekse lønsystemer har i mange år været hverdagen for SMV’er, når de har skullet håndtere lønudbetalinger for de ansatte. Virksomhederne har været bundet til tunge, men også ofte dyre lønsystemer.

Men i 2016 kom der et nyt alternativ til, da første version af lønsystemet Salary så dagens lys. Salarys strategi har fra første dag været at simplificere lønbogholderiet for de virksomheder, der er flest af – nemlig de små- og mellemstore virksomheder.

Prøv Salary gratis

 

Enkelhed for medarbejdere og lønadministrator

Virksomhederne skifter til os, fordi de ønsker bedre overblik, mere automatisering og bedre kundesupport. Med vores fokus på brugervenlighed, automatisering og stærke integrationer skaber vi mere enkelhed for lønadministratoren, som slipper for manuelt tastearbejde og får sværere ved at begå fejl. Derudover har kunden adgang til et stærkt hold af supportere, som hurtigt hjælper, hvis der opstår spørgsmål.

Men det er ikke blot lønadministratoren, der får en mere enkel hverdag med Salary. De ansatte nyder også godt af Salarys realtidsoverblik over løn og feriesaldo, i deres medarbejder-app på telefonen forklarer Brian Brorsbøl, der er CEO hos Salary.

Brian Brorsbøl og de andre Salary-medarbejdere har gennem de seneste par år arbejdet intenst på at skabe dybere integrationer til en række forskellige systemer indenfor bl.a. økonomi og planlægning, så det bliver nemmest muligt for SMV’er at holde styr på for eksempel time- og ferieregnskaber

Prøv Salary gratis

 

Lønsedler i e-Boks siden dag ét

Kunderne har siden dag ét haft mulighed for at levere lønsedler til medarbejdernes e-Boks.

Helt fra begyndelsen har vi ønsket at give kunderne mulighed for at levere lønsedler til e-Boks. De første år opnåede vi dette via et samarbejde med en af e-Boks’ distributører, men med 8.000 kunder har vi nu nået en størrelse hvor et direkte samarbejde med e-Boks giver mening. Med en tættere dialog, får vi bedre mulighed for at beskrive vores kunders behov og give input til fremtidig udvikling, siger Brian Brorsbøl.

Vi er meget glade for det nye direkte samarbejde med Salary og ser frem til at se på, hvordan vi kan skabe mere værdi for vores fælles kunder, forklarer Ulrik Falkner Thagesen, der er CEO hos e-boks.

 

Få løn når det passer dig

En af Salarys innovative funktioner er, at medarbejdere kan få udbetalt den optjente løn på et hvilket som helst tidspunkt i måneden med Salary Swipe. På den måde får medarbejderen fuld fleksibilitet, hvis der pludselig opstår et behov for at få penge frigivet til tandlægeregningen, en ny opvaskemaskine eller ferierejsen. I dag er Salary de eneste på markedet der kan tilbyde dette som indbygget funktion i lønsystemet.

Det er især hos virksomheder med mange timelønnede ansatte, der måske tager ekstra mange vagter, at vores Swipe-funktion bliver brugt, siger Brian Brorsbøl.

Udover de fleksible lønudbetalinger med Swipe, så registrerer de ansatte selv deres tid, ferie, fravær, og udlæg via Salarys app, som gør, at det manuelle tastearbejde holdes på et minimum for den lønansvarlige.

Salary blev i august 2021 opkøbt af fintech-virksomheden Ageras Group, der blandt andet også driver regnskabsløsningen Billy. Ifølge Brian Brorsbøl har det opkøb ikke de store indvirkninger på Salarys formål og vision, der ligesom Ageras Groups øvrige løsninger er at skabe værdi for små og mellemstore virksomheder ved at simplificere administrationen.

Prøv Salary gratis

 

Læs artiklen om samarbejdet i Alt om Data.