Har du mere end 20 medarbejdere? Lad os tage en snak om, hvad Salary kan gøre for dig.

Kunsten at gøre det komplekse enkelt. Oplev forskellen med Salary

 

“Design er ikke kun hvordan det ser ud og føles. Design er hvordan det fungerer.”

Berømte ord fra Apples grundlægger Steve Jobs, en mand der om nogen forstod betydningen af godt produkt design. Igen og igen satte Apple nye standarder for hvordan produkter kunne nytænkes og designes. Nu skal man passe på med at sammenligne sig selv med Apple, men vi vil alligevel vove den påstand at alle der blev imponeret over hvor intuitiv iPhonens brugerflade var, også vil finde samme begejstring når de bruger Salary. Sammenligner du os med traditionelle lønsystemer, så har Salary fokuseret ikke alene på at regne rigtigt, men også, hvordan oplevelsen er, når du møder dit lønsystem.

Prøv Salary gratis

 

Høj brugervenlighed gør det svært at begå fejl

Vores filosofi har altid været at både bogholderen og virksomhedsejeren skal kunne lave løn i Salary. Det stiller store krav til os, om at sproget vi benytter når vi snakker løn er så nemt at forstå som muligt, selv for folk der ikke har lavet løn før, og ikke nødvendigvis har en regnskabsmæssig baggrund.

Samtidig er det vigtigt at lønsystemet er nemt og intuitivt, så brugeren hele tiden føler sig i kontrol og ikke mister overblikket. Netop enkeltheden og det intuitive design har medført at Salary er så brugervenligt at både bogholderen og virksomhedsejeren nemt kan lave løn. Især dem der skifter til Salary fra de traditionelle lønsystemer vil opleve en stor forskel.
Det gælder både vores trinvise guide til oprettelse af medarbejdere og korrekt opsætning af systemet, og det gælder vores intuitive navigation og vores lønoverblik i realtid.

Den høje brugervenlighed fører ikke kun til en god kundeoplevelse, den gør det også sværere at begå fejl. En vigtig detalje når man har med løn at gøre.

salary automatisk løn

Hvordan kan det lade sig gøre?

Det kan kun lade sig gøre, fordi vi har ti års erfaring indenfor regnskabssoftware, og samarbejder med en lang række dygtige bogholdere, der er med til at sikre en stærk faglighed og brugervenlighed. Og det kan kun lade sig gøre, fordi vi har gjort os umage med at skabe et så enkelt udgangspunkt, som muligt, uden at gå på kompromis med funktionalitet og kvalitet.

Prøv Salary gratis

 

 

Oplev forskellen

Vil du også opleve forskellen? Så kan du oprette dig gratis hos Salary, og når du er klar til at skifte så kan du importere dine medarbejdere fra dit nuværende lønsystem med få klik. Har du mange ansatte kan du naturligvis også bare bestille vores gratis flytteservice.

 

Prøv Salary gratis

Undgå at vælge forkert