Har du mere end 20 medarbejdere? Lad os tage en snak om, hvad Salary kan gøre for dig.

Workfeed

Workfeed hjælper dig af med alle de små dele, der får arbejde til at føles som arbejde.

Vi samler alt lige fra vagtplaner til timesedler i en simpel app, der er både kraftfuld og brugervenlig.

Med Workfeed bliver det komplicerede gjort simpelt. Hvad der kan automatiseres er automatiseret og fordi dit team har adgang til deres egen app, får alle et bedre overblik.

 

Salary og Workfeed – Den perfekte integration

Mens andre integrationer mellem vagtplan og lønsystemer typisk kræver Excel eksport fra vagtplanen og manuel import til lønsystemet, så kræver det nu kun få klik, når du kombinerer Salary med Workfeed.

Du kan opsætte din integration på under 1 minut og derefter bliver timer, timesatser samt medarbejderdata automatisk synkroniseret mellem de to platforme.

Desuden kræver det blot at klikke på en knap for at sende dine timer til lønudbetaling.

Fuld understøttelse af Swipe fra Salary

Med Workfeeds stempelur funktion er det muligt at overføre medarbejdernes timer automatisk til Salary. Ved hjælp af mobilens GPS stemples medarbejderen automatisk ind og ud, når de møder og forlader arbejdspladsen. Når medarbejderen stempler ud, overføres timerne automatisk til Salary, og lønnen for de afviklede timer ligger klar til at medarbejderen kan swipe dem ud, så snart vagten er afsluttet. Ønsker du mere kontrol, kan du vælge at timerne skal godkendes manuelt, inden de kan swipes.

Denne løsning er især god, hvis du ønsker at give dine medarbejdere total frihed ved at tilbyde Swipe til alle vagter.

Du kan naturligvis altid indstille fleksibiliteten og definere det maksimale pengebeløb, som dine medarbejdere kan swipe ud.

Afsæt ledige vagter med Swipe-vagter

Kender du det, at det kan være svært at få afsat en ledig vagt? Med Swipe-vagter hører dette fortiden til. I Workfeed kan du nemlig markere en enkeltstående vagt som en Swipe-vagt.

Det betyder, at medarbejderen kan få lønnen for den enkelte vagt udbetalt, så snart den er godkendt af en administrator. På den måde skaber du et ekstra incitament for medarbejderne til at tage en ledig vagt.

 

Sådan integrerer du Workfeed med Salary

 

Derfor skal du vælge Workfeed og Salary integrationen

Kan du godt lide Salary, så vil du uden tvivl også synes godt om Workfeed. De to virksomheder deler ikke blot investorer og kontor, men også en fælles vision om gøre det komplekse mere enkelt.

 

Læs mere om Workfeed