Har du mere end 20 medarbejdere? Lad os tage en snak om, hvad Salary kan gøre for dig.

Enden er nær – og vi glæder os.

Den 1. september træder den nye ferielov i kraft, og det er gode nyheder til alle virksomheder, der bruger de gamle lønsystemer.

Efter d. 1. september bliver det nemlig markant lettere at skifte lønsystem, fordi de ansattes ferieregnskab bliver meget mere simpelt med den nye ferielov.

Med den eksisterende ferielov har det været lidt besværligt for virksomheder at skifte lønsystem, fordi de ansattes ferieregnskab skulle overføres til det nye system. Virksomheden skulle faktisk kende medarbejderens feriesaldo helt tilbage fra 2018, før ferieregnskabet i det nye lønsystem blev korrekt. Det har vores gratis flytteservice hjulpet rigtig mange virksomheder med, men nu bliver det heldigvis meget nemmere.

Prøv Salary gratis

 

Ferieregnskabet bliver mere simpelt

Med den nye ferielov og overgangen til samtidighedsferie bliver ferieregnskabet mere enkelt, da medarbejderen fremover optjener 2,08 feriedage løbende, hver måned. Det bliver dermed en hurtig udregning at få medarbejderens startsaldi indtastet i det nye lønsystem.

 

Gode nyheder… for de fleste

At det bliver nemmere at skifte lønsystem, er gode nyheder for virksomheder, da deres ‘skifteomkostninger’ i tid og besvær reduceres. De får nu lettere ved at skifte til et nyt lønsystem, hvis det eksisterende ikke længere lever op til forventningerne.

De traditionelle lønsystemer på markedet vil dog ikke være begejstrede, da de selvfølgelig gerne ser, at processen med at skifte lønsystem forbliver så besværlig og smertefuld som muligt. De har travlt med at holde på kunderne, i en tid hvor nye lønsystemer udfordrer måden at tænke løn på.

Hos Salary jubler vi. Dels fordi virksomhederne får endnu lettere ved at skifte til os, men mest fordi vi ved, hvilken forskel vi gør for vores kunder, når lønnen bliver mere enkel og automatiseret. Så længe vi leverer værdi og sparer kunderne tid, så vil de bruge Salary. Det er også derfor, vi ikke binder vores kunder i dyre abonnementer.

Så mens den gamle ferielov udfases, nærmer enden sig på de besværlige skift. På den anden side venter en mindre kompliceret ferielov, samt en hurtigere overgang til moderne lønsystemer for danske virksomheder. Vi glæder os.

Prøv Salary gratis