Har du mere end 20 medarbejdere? Lad os tage en snak om, hvad Salary kan gøre for dig.

Aprilsnar: Salary sætter farten ned i lønsystemet

København, 1. april 2021

 

Som reaktion på en ny, skelsættende kundeundersøgelse vælger Salary at sætte farten ned i lønsystemet.

Det viser sig, at kunder der skifter fra de traditionelle lønsystemer til Salary, syntes det går alt for hurtigt i Salarys lønsystem.

 

“Vi er er meget overraskede over resultatet af vores kundeundersøgelse, og er faktisk begyndt at tvivle på hele vores eksistensgrundlag” siger Patrick Qureshi, Marketingchef hos Salary.

 

Også den hurtige support vækker problemer. En kunde der ønsker at være anonym, udtaler:

“Jeg er jo vant til, at der er tid til at sætte kaffe over, lave en snack og lytte til en podcast mens jeg er i kø til supporten. Hos Salary når jeg jo ikke engang at rejse mig, før hjælpen er klar. Det har tvunget mig helt ud af min vante rutine, når der skal laves løn.”

 

Salary direktør: Der må gøres noget

Salarys CEO Brian Brorsbøl udtaler:

”Der må gøres noget. Vi vil for alt i verden undgå et slags Stockholmsyndrom, hvor kunderne vender tilbage til deres gamle lønsystem, fordi vi har automatiseret for meget hos os, og kontrasten er for voldsom. Derfor vælger vi fra dags dato at sætte farten ned ved hjælp af tre vigtige tiltag.”

 

Salary hiver altså i bremsen, og indfører tre tiltag, der træder i kraft fra i dag

  1. Kompleksiteten skal op – Vi kommer hurtigst muligt til at indføre flere kryptiske felter og valgmuligheder i lønsystemet, så vores kunder får flere ting at forholde sig til, og dermed bruger længere tid på lønnen, og får behov for support (se punkt 3).
  2. Sproget skal tilpasses – Vi har gjort sproget i lønsystemet alt for nemt at forstå. Det retter vi hurtigst muligt op på, ved at indføre en række nye latinske begreber, der kan hjælpe med at få lixtallet op, ligesom vi har indkaldt eksperter i kancellisprog, der for alvor vil skabe forvirring og sætte tempoet ned.
  3. Supporten skal bremses – Dette er nok det sværeste tiltag, eftersom vi desværre har Danmarks hurtigste support. Vi undersøger bl.a. mulighederne for at slukke for varme og lys hos vores supportere, så de bliver sure og desorienterede, og indføre en telefonsvarer med 23 forskellige valgmuligheder og afskyelig ventemusik, så man fristes til at lægge på. Andre forslag går på at gemme supporttelefonen et nyt sted hver dag, eller helt erstatte vores chatsupportere med små silkeaber. Men vi brainstormer fortsat.

 

Se de chokerende besvarelser fra kundeundersøgelsen HER