Har du mere end 20 medarbejdere? Lad os tage en snak om, hvad Salary kan gøre for dig.
Letløn vs Salary lønsystem

Alternativ til Letløn – Salarys lønsystem er både gratis og nemt

Hvis du er i færd med at ansætte din første medarbejder, er LetLøn, SKATs gratis service til administrering af løn, ofte et bekvemt første valg.

Men med LetLøn er der ikke tale om et reelt lønprogram, men en digital løsning, der gør det muligt for dig manuelt at aflønne dine medarbejdere. Det egner sig godt, hvis du driver en meget lille virksomhed med en eller to medarbejdere.

LetLøn kan dog være mere til besvær end til gavn, hvis du mangler tid, eller gerne vil fokusere på mere givende arbejdsopgaver.

Prøv Salary gratis

 

Sammenligning af Salary og Letløn

Vi mener, at Salarys gratis og enkle lønsystem er et godt alternativ, hvis du vil prøve at gå en anden vej. Derfor sætter vi de to overfor hinanden, og kigger på fordele og ulemper, så du kan finde den bedste vej og det bedste lønsystem for dig. Vi starter med at se nærmere på udgifterne ved de to løsninger.

 

Udgifter

Med LetLøn
LetLøn er gratis.

Med Salary
Salarys lønsystem er gratis for virksomheder, der har op til 3 medarbejdere. Herefter skal du betale 19 kr./lønseddel med Salary.
For de 19 kr. slipper du dog for manuelt tastearbejde, som tager tid væk fra dit daglige arbejde – og i værste tilfælde dine weekender eller aftener.

Prøv Salary gratis

 

Beregning af løn og honorar

Med LetLøn
Med LetLøn skal du manuelt indberette og beregne løn, A-skat og andre relevante lønforhold for hver enkelte medarbejder. Når den beregning er blevet godkendt, skal du derefter overføre pengene manuelt til din medarbejder og til SKAT.

Med Salary
Salary tager sig af beregningen for dig. Når du én gang har oprettet en medarbejder og deres timesats, er din eneste månedlige opgave at indtaste timetal og godkende lønsedler. Hvis der er tale om en fastansat, skal du ikke engang indtaste timer. Salary beregner selv skat, AM-bidrag, feriepenge og ATP m.m. Derudover kan du lade os stå for alle betalinger automatisk ved at lave en Nets integration.

Med Salary Basic prispakken kan du ovenikøbet integrere vores lønprogram med bl.a. bogføringssystemer og tidsregistreringssystemer samt bruge vores medarbejder-app til at registrere arbejdstimer.

Prøv Salary gratis

 

Pension og tillæg

Med LetLøn
Du kan ikke indberette pension, ferie med løn eller beregne tillæg som f.eks. søgnehelligdagsbetaling med LetLøn.

Med Salary
Salary håndterer alle former og aspekter af aflønning til ansatte. Vores lønprogram beregner hvert aspekt automatisk, såfremt du har indtastet betingelser og rammer for, hvad dine ansatte skal have i pension, tillæg eller lignende.

Prøv Salary gratis

 

Lønseddel fra Salary vs. lønseddel fra LetLøn

Med LetLøn
LetLøn producerer ikke en lønseddel automatisk.

Når du har indtastet de relevante oplysninger, giver den dig dog de nødvendige informationer, du skal bruge, når du skal udarbejde en lønseddel til hver af dine ansatte.

For at kunne bruge beregningsordningen, skal du først være registreret som arbejdsgiver på Virk.dk. Når det er overstået, vil du kunne tilmelde dig LetLøn fra den 1. i måneden. Inden da skal du have indberettet løn, A-skat og andre relevante lønforhold for perioderne før tilmeldingen.

Hver måned skal du afgive stamoplysninger og indtaste dine ansattes løn og antal timer for den givne lønningsperiode. Derefter modtager du en beregning af, hvad der skal betales i A-skat, AM-bidrag, ATP og feriepenge for hver enkelte medarbejder. Beregningen er altid baseret på de nuværende skatteregler. Dette svarer cirka til oplysningerne, du normalt finder på lønsedler.

Det er lovpligtigt at udforme en lønseddel. Over månederne kan det hurtigt blive til rigtig meget arbejde, hvis du hver gang skal lave lønsedlerne manuelt.

Med Salary
Salary er et automatiseret lønsystem sat i verden for at gøre det lettere for virksomhedsejere. Salary genererer automatisk en retvisende lønseddel hver måned. Dit eneste job er at oprette medarbejderen, indtaste deres timer (hvis de er timelønnede) eller integrere dit tidsregistreringssystem med Salary og godkende lønsedlen hver måned.

Prøv Salary gratis

 

Hvilken vej skal du gå?

Det kan sagtens blive lettere end Letløn. Salary bygger på en klar vision om at gøre løn enkelt. Jo mindre tid du som virksomhedsejer eller medarbejder skal bruge på ting, der har med løn, regnskab og vagtplanlægning at gøre, jo mere tid har du til at vækste din virksomhed. Og det er en succesfaktor for os.

Derfor mener vi, at Salary er en mere enkel og effektiv vej at gå, end LetLøn. For det handler også om automatisering og tilgængelige funktioner. Se blot dette overblik over de forskellige funktioner i Salary og LetLøn.

Letløn vs Salary sammenligning

Salary kan altså være et bedre alternativ for dig, der ønsker at bruge mindst mulig tid på administrativt arbejde og mere tid på at vækste din forretning. Vores lønsystem er det enkle valg, når der skal laves løn.

Prøv Salary gratis

 

Opret dig nemt og hurtigt i Salary

Du kan bruge Salary gratis eller betale for Basic eller Premium versionerne, og du kan komme i gang på under 2 minutter, uden binding. Se i videoen her, hvordan du opretter dig gratis i dag.

 

 

 

Prøv Salary gratis

 

Undgå at vælge forkert